3 Ağustos 2007

Kurdele Nakışı Kırlentler






Hafta sonu geldi yine, neyse ki hızlı geçiyor zaman. Bu iyimi-kötümü derseniz, tabiki iyi değil, ömürden gidiyor.Sadece sıcaklar nedeniyle günün çabuk geçtiğine seviniyorum.



Çok beğendiğim ve henüz denemediğim kurdele işinin kırlentler üzerine denenmiş örnekleri var yukarıda. İnşallah ben de becerebilirim günün birinde. İyi tatiller diliyorum hepinize. Sağlıklı ve mutlu kalın.

7 yorum:

Admin dedi ki...

Nazli'cim Merhaba
yastiklarin hepsi birbirinden guzel. Tesekkurler arkadasim paylastigin icin. Havalar agustosun 15'inden sonra serinler, dayan arkadasim az kaldi. Hani ben de senden az degilim, bu global isinmaya tahammul edilmiyor, kisi arar oldum yaz aylarini cok seven biri olarak.
Serin ve keyifli bir haftasonu dilerim canim.

faziez dedi ki...

Tam da bır kırlet yapayım dıyordum sızın ornekler ilaç gibi geldi sağolun....Selam ve sevgiler...

Berceste dedi ki...

Sanki sitenin çehresi değişmiş... Bana mı öyle geldi? Pembiş olmuş :) Güle güle kullanalım :) Yastıklara da dayanmaya kıyamaz insan!

Sanem dedi ki...

Ben hic denemedim bu isi, eminim yapmasi etaminden daha da zevklidir ustelik, hem daha cabuk da biter.
Sayfanin yeni hali guzel olmus, cok begendim Nazli. Ne zamandir boyle, ben uzun zamandir dolasamiyorum bloglar arasi.

faziez dedi ki...

Selam ve sevgiler...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlışım,
Kırlentlere bayıldım canım.Hepsi birbirinden güzeller ama favorim 1.si oldu desem.Sayfana gelince çok mutlu oluyorum olmasına fakat dönüş hüsranla sonlanıyor adeta..))Nedeni ise,hepsine birden sahip olmak isteyişimden sanırım.Çok öpüyorum seni ve verdiğin emekler içinde kutluyorum tatlı Nazlışım benim.

Sevgilerle..

Serra dedi ki...

Ben de yeni denedim sonunda kurdela nakisini, zevkli ama dogru kurdela ve kumas kombinasyonu gerek. benim burada istedigim renk ve cins kurdelalari bulamamam isi zorlastirdiysa da guzel oluyor bitince. Denemeni tavsiye ederim.