20 Aralık 2008

Örgü Modelleri

Net'de görüp beğendiğim arşivime aldığım birkaç örgü. İkinci ve Üçüncü fotoğraftaki şallar pek yapabileceğim işler gibi gelmedi bana, diğerleri kolay gözüküyor. Denemeye değer.



















11 yorum:

Adsız dedi ki...

Eldivene bayıldım, çok güzelmiş. Mutlu haftalar dilerim canım.

Şirin dedi ki...

Çok güzel modeller yine. Senin zevkine hayranım ya Nazlıcığım...
Seçtiğin modeller sen yapmamış olsanda senden bir parça gibi. Zevkler insanların kişiliğini yansıtıyor. Birde Tanrı bize fırsat verse de gündelik koşuşturmacalardan oturup bu güzellikleri ellerimizle yapabilsek.. Her işin başı sağlık... Sağlıcakla kal arkadaşım..

Beyhan dedi ki...

Merhaba Nazlı'cığım,
Battaniye ve eldivene bayıldım.Battaniyeyi kaydettim hemen.Bu sıralar tekı tasarım ve yemek kurslarına gidiyorum.Biraz yoğun geçiyor günlerim.Bayram tatilini de bir hafta uzatınca uzak kaldım biraz sizlerden.İlgin için teşekkür ederim canım.
Bu arada o şapkalara da bayıldım.Yapabilirsem 2 tane seçtim.
Öpüyorum seni,hoşça kal...

one ben bir sey dedi ki...

Hepsi birbirinden göz alıcı en çok hecailiyi ve fuları sevdim artık böyle kışlık şeylere daha çok bakıyorum buralar adanadan soğuk ya :)))
sevgilerimle

Damak Tadı dedi ki...

Nazlı'şım,hepsi birbirinden şık..Ben 1. ve 2.ci fotoğraflara takıldım yapabilirmiyim diye..))İş yerinde omuzlarıma almak için böyle şallara ihitiyacım var..Eldivenler ise çok şekerler..))Gönlüne sağlık bitanem bizlerle paylaştığın için..

Öpüyorum yanaklarından ve sevgilerimi gönderiyorum..

leyya dedi ki...

çok ama çok güzel şeyler var burada.vakit bulunca hepsini incelemek hatta birçogunu da yapmak istiyorum))istiyorum.sevgiler ve tşk ler güzel paylaşımlar için

dantelistan dedi ki...

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim

Admin dedi ki...

Cok guzel bir sal bayildim ben buna Nazlim, zaman istiyorum Allah tan sunlari yapabilecek. Ne kadar guzel durur uygun bir elbise ile.
Seni cok opuyorum, sevgilerimle...

leyya dedi ki...

estgfrllh izin ne demek memnun olurum..ben henüz daha blogum yokken belki 3 4 yıl evvel sayfanızı ziyaret ederdim hatırlıyorum ve elişi alanında gelişmemde payı vardır sayfanızın.ilk ziyaretim değildi yani , sadece ilk yorumumdu)))çok selamlar

Sônia Maria dedi ki...

(YENI YILINIZ KUTLU OLSUN) IS HAPPY NEW YAR???? IN TURCO?(Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun) IS Merry Christmas? in (turkce) turkei (TURCO)????
THANKS!
Hugs for you,
Sônia Maria

Adsız dedi ki...

harika modeller
yeni yilini bende kutlarm sevgiler