14 Haziran 2007

Kaneviçe Örtü ve Havlu Kenarları







Kaneviçeyi eskisinden daha fazla sevmeye başladım sanki. Doğada bulunan tüm renkler kullanılabildiği için renkler çekiyor beni sanki. Geçmişte yoğunlukla yatak takımlarında kullanılan kaneviçeler şimdi hemen hemen herşeyde kullanılıyor. İsterseniz bir havlu kenarı, isterseniz bir masa örtüsü yapın harika yeni görünüşler yaratıyorsunuz. Benim gibi düşünüyorsanız mutlaka birgün kullanırsınız, arşive almakta fayda var diyorum.

6 yorum:

Sanem dedi ki...

:) Tam benlik degil mi? Bu aralar koltuklarima ortu islemek istiyorum, soyle krem rengi ortulere neler islesem diye dusunup duruyorum, hardal rengi agirlikli falan olabilir belki, hala arastiriyorum.

Admin dedi ki...

Merhaba Nazlicim, ornekler cok zarif canim, arsive aliyorum izninle.
Canim tesekkurler paylasimin icin, sevgilerimle...

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım, çok şıklar, hemen kopyaladım, teşekkürler. Gönül hepsini yapmak istiyor da ömür yetmez sanırım...Sana iyi bir hafta dilerim canım. Teyzemi ve seni öpüyorum.

Berceste dedi ki...

Pek güzel desenler... Yalnız bende örnek çıkartamayacağım kadar küçük görünüyorlar. Alttaki örgüden yapılanın ikincisi, bu yazındaki en üstteki örnek! Teşekkürler paylaştığın için.

Adsız dedi ki...

Nazlışım,bende sana katılıyorum şu konuda..))Bende senin gibi eskiden çok fazla sevmezdim kanaviçeyi şimdi ise adeta hastası oldum sayende.))Teşekkürler canım benim.

Çok öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum tatlım.

Şirin dedi ki...

Bayıldım! Tek sözcükle... Hiç elime iş alım da yapasım yok inana ki... Ama şu örtüyü yapsamsam yazık olur... Beni şevke geriridn ya bu halimle ... Teşekkürler Nazlıcığım:)İnan blogunda hep elişleri var ama öyle inceden dugulara dokunuyorsun ki... Bu güzelliklerin altında nasıl bir Nazlı var! Sen saklasan da görüyorum ben:)