23 Mayıs 2007

Kaneviçe Esintiler









Renklerin ve işlemenin uyumu harika bir örtü çıkarmış ortaya. Herşeyin hazırına o kadar alıştık ki, bu tür şıklıklar ancak çeyizlerde rastlanabiliyor. Yumurta kılıfına gelince, çok gereksiz geliyor bana. Kahvaltı sofrasında yumurtayı yemek için saatlerce beklemiyoruz ki, soğumasını engelleyecek kılıflar yapalım. Eh ben severim böyle ayrıntıları derseniz altdaki model işinize yarıyabilir.



Birkaç gün buralarda olmayacağım. Genç bir akrabamın ani rahatsızlığı nedeniyle oldukça endişelenmiştim ama şükür netice alındı, tedavi edilecek. Kendisini ziyaret etmek için Konya'ya gideceğim. Sağ salim tekrar görüşmek üzere sağlıkla kalın arkadaşlarım.

10 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

Büyük geçmiş olsun allahtan arkadaşınız için acil şifalar diliyorum...

ayrıca hayırlı yolculuklar allaha emanet ol nazlıcım. dönüşte hemen bekleriz yani, güzel haberlerle...

Örneklere gelince aayy Şok şeşer yaa inanki şok şeşer. kanaviçe örneğinede bayıldım kumaşa monte edilip sunuşada bayıldım. aynen böyle bir servis örtüsü dikmeliyim. paylaşımın teşekkür ederim nazlıcım.
...

Serra dedi ki...

Oncelikle akrabana gecmis olsun. Hayirlisiyla git gel.
Ben de usteeki ornegi mutfak bezine isledim. Paylasirim bugun yarin. Guzel oldu ama bu fotograftaki kadar degil. :)

NuR dedi ki...

Canım merak etmiştim, geçmiş olsun, Allah şifa versin. Noluyor böyle gencecik insanlara, rabbim herkesin sevdiklerini bağışlasın. Hayırlı yolculuklar dilerim, kendine de dikkat et emi güzel arkadaşım.
Hayırlı haberlerle dön inşaallah.
Sevgiyle kal

Admin dedi ki...

Nazlicim merhaba
Yakinin icin Allah tan acil sifalar, sana da hayirli yolculuklar dilerim canim. Ornegin cok guzel, tesekkurler paylastigin icin, sevgilerimle guzel bir haftasonu dilerim...

ev perisi;) dedi ki...

Çok geçmiş olsun nazlıcığım acil şifalar diliyorum...
Hayırlı yolculuklar diliyorum...
Kaneviçeler de bu ara da çok zarif...
muhabbetle...

Berceste dedi ki...

Geçmiş olsun, en kısa zamanda bizlerle olman dileği ile...

Bir de sinir bir haberim var! Sitelerimizdeki seçilmiş yazılardan link vererek kendisine reklam geliri yapmak isteyen bir site var! Ne yazık ki senin sitenin de belli yazılarına link vermişler. Hiçbir şekilde iletişim bilgilerini de koymamışlar!Haksız yere insanların emeklerini çalarak kendisine bu tarz pirim yapanları kınıyorum! Reklamlarını yapmamak için de adresini buraya yazmıyorum. Ama bilahare sana ileteceğim, yorumlardan okurlarsa diye özellikle yazmak istedim. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Yumurta için yapılanları çok sevdim :))
***
Nazlı cım, ben artık berrince.blogspot tan www.berrince.com a geçtim. Rica etsem sitendeki adres linkimi değiştirebilir misin?
Sevgiler,

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
geçmiş olsun sende kendine iyi bak.
Yumurtalıklarda çok şirin sevgilerimle.

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım öncelikle çok geçmiş olsun, iyi bulmanı ümid ediyorum.

Kaneviçeler de çok şirin sevgiler, iyi yolculuklar.

Sanem dedi ki...

Nazli, umarim tedavi bir an once neticelenir. Sen de yakinda donersin tekrar. Bu arada Bercestenin bahsettigi siteyi merak ettim, hepimiz bir olup, bu tur islere yelken acanlari, engellemeliyiz.
Cok sevgiler