5 Mart 2007

Kaneviçe Güzeller






Size de olurmu bilmem, bazen benim elim kolum kalkmaz, sürekli uyumak isterim. Arkadaşıma bugün yataktan çıkmak istemedim, sürüne sürüne geldim falan deyince "Kaçış sendromu" dedi. Neden, niye kaçıyorum bilmiyorum ama tek bildiğim kendimi berbat hissettiğim. Üstelik şu anda önemli sayılabilecek hiçbir problemim de yok şükür. Ben mevsim değişikliğinden olabilirmi acaba. Neyse böyle durumlarda kendimi dağıtmak için zor da olsa kendimi dışarı atmak, temizlik yapmak ya da hergün yaptığım işlerden farklı birşeylerle uğraşmaya çalışırım, miskinlik dağılsın diye.

Tembellik yapma bloğuna birşeyler ekle diye kendime telkin yaparken, değişik şekillerde kullanılmış 3 farklı kaneviçe çıktı karşıma. Yıllar önce çok işledim, daha sonra etamin çıktı o daha kolay ve pratikti. Uzun süredir de elime almıyorum maalesef. Olanları kullanabilsem yetecek bana. Proje çok icraat yok diyebilirim. Kaneviçe sevenler için yukarıdakileri eklemek istedim.
Güzele bakmak sevap derler:))) Mutlu bir hafta olsun hepinize

9 yorum:

Sanem dedi ki...

Nazli'cim o en tepedeki mavi kupeliler var ya, bayildim ben. Cok guzel, yazin cay masasi ortusu mu yapsam acaba bu ornekten. Daha bugun bir suru ornek buldum ama gene gozum doymuyor :(
Sevgilerimle canim
S.

Serra dedi ki...

En usttekine bayildim, masanin ustundekilerin yansimasi gibi olmus, canli sanki.
Bu kacus sendromuna gelince, ben de mevsim degisikliginden oldugu kanaatindeyim, ben de yasiyorum. Yalniz pek bir yere kacabildigimiz yok, baksana sen de gitmissin ise, ben de gittim. :)

Admin dedi ki...

Merhaba Nazlicim, bu sendrom bu gunlerde hepimizin uzerinde merak etme yalniz degilsin:)) kanavice ortu harika bayildim, simdilik Sanem yapsin ben benim kiz evlendikten sonra yaparim:))) Kanvaslarda cok zarif, Tesekkurler arkadasim paylastigin icin. Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nazlı'şım canım benim..
Tatlım bu durum hepimizin başında inan..) Sanırım küresel ısınmanın açmış olduğu durumlar..Çok soğuk olmayınca birden dengemizde şaşırdı diyorum arkadaşlara sıcaklar karşısında.))
Umarım 1 günlük bir süreçtir ve fazla devam etmez canım benim..

Ben bu güzelliklerin hepsine vuruldum desem..))Ellerine sağlık paylaşımların için güzel gönüllü Nazlışım benim..

Çooooook güzel bir hafta diliyorum..Sevgin bol olsun..


Gül/d.tadı

akçahan dedi ki...

Ben zaten rahatsızım da, bizim Aliş'te çok yoğun bir mevsim değişikliği sendromu var bu aralar Nazlıcığım. İnsan bu, bir kararda durmak Cenab-ı Mevla'ya mahsus der eskiler. Allah başka dert vermesin de. Kaneviçeler çok hoş, Anneciğine selamlar.

Şirin dedi ki...

Nazlığım;
Nerden bulursun bu güzellikleri...
Desene güzel insan, güzel şeyler bulur...
Şu gözlük kılıfını net olarak seçebiliyorum... Kesin yaparım da gelinciklere içim gitti... Onun şeması yok muacaba?
Sevgiyle kal arkadaşım!

Nalan Kaplan dedi ki...

Kaneviçeler çok güel Nazlı,paylaşım için teşekkürler.Bendede dönem dönem olur bu ruh hali 1-2 gün sonra geçer kendiliğinden ama adının kaçış sendromu olduğunu bilmiyordum doğrusu...sevgiyle kal canım...

Hesna dedi ki...

Nazlıcığım nasılsın
Bencede arkadaşların dediği gibi mevsim değişikliğinden kaynaklanıyordur yorgunluğun. En kısa sürede geçer umarım. Kaneviçelerinde çok hoş görünüyorlar.

Hesna

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım
Kaneviçeler muhteşem inanılmaz renkler çok canlı paylaşıma teşekkürler .
Nihayet yazabiliyorum ,bende de sanki bu uyku durumu başladı bahar yorgunluğu diyorum
sevgilerimle