12 Şubat 2007

Reglan Kazak






Daha önce Sevgili Nalan'ın akıllı yünden yapmış olduğu Kazağını görünce çok heveslenerek yün aldım ve reglan bir kazak yaptım kendime. Tamamen düz olarak ördüm, ipliğin karakteri nedeniyle çizgili bir model çıktı ortaya. Aslında koyduğunuz örneğe göre farklı görünümler elde edilebilir. Bir işe başladığımda mutlaka çabuk bitmesini amaçlıyorum, uzun uzun uğraşmak istemiyorum, açıkcası kolaya kaçıyorum. Fena olmadı herhalde, nedersiniz? Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

7 yorum:

Hesna dedi ki...

Nazlıcığım Merhaba
Ne kadar beceriklisin kazağın çok güzel olmuş. güle güle giy.eline sağlık canım.

Hesna

Nalan Kaplan dedi ki...

Nazlıcım kazağını güle güle giy inşallah ,çok güzel örmüşsün çizgilerin renkleri ve desenide çok güzel düşmüş ellerine sağlık,bu iplerle örmekte insanı sıkmıyor zaten değilmi zevkle örülüyor
sevgiyle kal canım...

akçahan dedi ki...

O kadar uzun yorum yaz ve gitmesin ne can sıkıcı bir durum :(( Kazak ta ipinin özelliği de çok hoş Nazlıcım. İyi akşamlar, güzel günlerde kullanmanı dilerim.

Serra dedi ki...

Ben gorunce ara cizgileri sen yerlestirdin diye dusunmustum. Bu akilli iplerin en guzel yani da tam ne cikacagini bilmeden oruyorsun herhalde. Taa daa surpriz diye. :)

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Blogun çok zarif, prıl pırıl olmuş, çok beğendim, hayırlı olsun. Bu aralar çok koşuşturma içindeydim, neyse çok şükür bitti.
Canım harika bir kazak, akıllı yünleri gördüm de, böyle sanki özellikle yapılmış çizgiler, pes valla çok akıllı bu yünler:)) Ellerine sağlık, kol kesimin harika görünüyor, iyi günlerde giy canım, öptüm kocaman.
Sevgiyle kal

Sanem dedi ki...

Cok hos gorunuyor Nazli, guzel gunlerde giymeni dileirm.
Sevgiler

Tuhfe dedi ki...

Sevdigim renkler bir arada. Sicacik...ellerine saglik iyi gunlerde giy Nazlicim. bugunlerde herkes birseyler oruyor yapiyor, ben hic bir sey yapamiyorum cok tembellestim ya...