19 Haziran 2006

Merserize Esintiler

Kategori: Örgü





Merserize yaz mevsiminde iyi bir seçenektir. Birkaç yıl önce modaydı ve ben böyle iki tane bluz örmüştüm, severek de giydim. Çoğunlukla başladıktan sonra doğaçlama işler yaparım. Başlarken aklımdaki model bitince tamamen farklı bir hal alır. Bunu ben de anlayamıyorum, her işte bu böyle. Hiçbir şeyin tıpa tıp aynısını yapmam, mutlaka ruh durumuma göre değiştiririm.Bu bluzlar da öyle.

6 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

ya nasıl örmüşsün incecik iple? yap yap bitmez ama bitiermiş te....
ellerine sağlık nazlıcım ellerine sağlık...

Serra dedi ki...

Ben de cok severek giymistim yengemin bana ordugu merserize bluzu. Hala da yeni gibi duruyor, ama bana olmuyor artik.
Sen de gule gule giy.Eline saglik.

Adsız dedi ki...

nazlıcım eline sağlık . iyi günlerde giy canım.inan bu zor geçen sınavlı günlerde arkadaşlarımın aramaları nasıl bir moral oluyor bilemessin. sağol hep benimle olduğun için. iyi haftalar, iyigeceler.

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışımmmm merhaba,geldim arkadaşım,
iyiyim merak etme ,
Çokkk güzel olmuş bu merserizeler bayıldım.Güle güle giy:)
çok öpüyorum çokkk teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

günaydın nazlışım:))))Sıcak çokk sıcak değilmi????

akçahan dedi ki...

Çok zarif ve güzel ellerine sağlık Nazlıcığım. Ben de değişiklikler yaparım hep. Ben bunu sıkılmama ve değişiklik istememe bağlıyorum bir elişini yaparken.

Rahmetli Baban hakkında ki yazı beni çok duygulandırdı. Babam demiryolu emeklisiydi ve yazılanlar da sanki O'nu tarif ediyor gibi geldi. Şunu anladım ki bu özellikler, memleketimizin fedakar, cefakar ve her türlü şartta güçlü olması gerekliliği üm hücrelerine sinmiş baba hususiyetleri. Nur içinde yatsınlar. Ahirette en güzel şartlarda kavuşmak nasip olsun. Sevgilerimle!