29 Mayıs 2006

Bebek Giysileri



Yaz mevsimini yaşadığımız şu günlerde yün örgü görmek istemiyor insan. Yine de daha önce fotoğrafladığım bebek giysilerini paylaşmak istedim. Arkadaşım Emine'nin henüz öğrenci olan çocuklarından beklediği potansiyel torunları için şimdiden hazırladığı giysiler. Aslında boş zamanlarda bu tür şeyler örerek, yeri geldiğinde hediye etmek çok hoş olur.Yeleği işledikten sonra üzerine kaneviçe bordür yapmış, oldukça şık duruyor. İyi bir hafta olsun hepinize.

7 yorum:

akçahan dedi ki...

Hepsi çok şık, çok güzel. Sevgiler Nazlıcığıma.

Adsız dedi ki...

HEPSİDE COK CİCİ OLMUS EMİNE HANIMIN ELİNE SAGLIK.İNSAALLAH İYİ GÜNLERDE GİYDİKLERİNİDE GÖRÜR.PAYLASTIGIN İCİN TESEKKÜRLER SEVGİLER

Adsız dedi ki...

Nazlışım çokk şirin şeyler her şeyin küçüğü güzel ama ortadaki kaneviçe bordürlü super:)
iyi bir hafta diliyor kocaman kocaman öpüyorum:)))

Adsız dedi ki...

sevgili nazlıca nasılsın.bana verdiğin yürekten destek içim müteşekkirim. sen her zaman benimle oldun sevgili arkadaşım. sevgi yoculuğunda yalnız değilim. a sandalda sen dahil beni seven, sevdiğim, bütün arkadaşlarımvar. sevgiler dostluklar paylaşıldıkca büyüyor. bunu bizzat yaşadım. sizleri seviyorum arkadaşım. iyiki varsın bende yapabildiğim kadar resimlerimi sizlerle paylaşıcam. beni yalnız bırakmadığın için sonsuz teşekkürler. bütün güzellikler seninle olsun.

Serra dedi ki...

Azimliyim, bu gidisimde orguyu gosterdiler de , ancak daha duz atki filan orebilirim. Bunlar da bir dahaki sefer insallah, ornekleri aldim, kanaviceli hos fikir.

akçahan dedi ki...

Merhabalar Nazlıcığım, güzel bir gün diliyorum.

NAZLICA dedi ki...

Semanurcuğum; ziyaretin için teşekkür ederim canım. Sıcak ve iş bir arada bu aralar, kolumu kaldırmaya enerji bulamıyorum,zorluyorum kendimi.
Sağol Münevver; Kış mevsiminde hevesleniyorum minik giysilere, yapsam koysam bir yana hediye vermek için iyi olur ama, birtürlü gerçekleştiremedim. Bir ceket, bir yelekle kaldım bu kış.
Candancığım kaneviçe bordürlüyü ben de çok sevdim, farklı olmuş diğerlerinden.Sen bir bereyle kaldınmı yoksa, denemeyecekmisin yün örgüsü?
Mamila sözümü olur, herzaman yanında hissedebilirsin. Bloglarda çok hoş arkadaşlıklar gerçekleşiyor, bizlerin ki de öyle olacak. Çok üstünde durma bence.
Serra; Ben çok eminim sen bu işi başarırsın. Aklın yolu bir düz örgüden sonra geliştireceksin kendini. İstemen yeter.
Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar