17 Nisan 2006

Neva

Kategori: Dantel Fotoğraflarda gördüğünüz yıllar önce bir hevesle işlediğim masa örtüsü.Hiç kolay olmadığını söyleyebilirim. Küçük motiflerden oluştuğu için oldukça oyalayıcı. Bu nedenle de sadece bir masa örtüsü olarak kaldı, devamını getiremedim. İpliği çile ile alınıyordu ve zaten şimdi tamamlamaya kalksam bulamam malesef. Motifler bir ahenk içinde nameler gibi akıp gittiği için; Ses, sada, makam, ahenk, name anlamına gelen NEVA ismini uygun buldum. Sevdiğinizi umuyorum ve iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.

10 yorum:

Serra dedi ki...

Aaa buyuk parcalarini gormustum ama seninkinin ara minik motifleri farkliymis Nazli. Aslinda en buyuk zor parcasini yapmissin, bir iki parca oda takimini bitirmek daha kolay,; cogu gitmis azi kalmis. Bu ornegin tepsi ortusu de var, ben ekleyecegim yakinda, sen onu da yaparsan, tam tam takim olurdu. :))

Adsız dedi ki...

sevgili Nazlı cok hosuma gden bır örnekti bir motıf cıkardım bıraktım ara motıfler gözümü korkuttu.sen masaallah koca bır masa örtüsü örmüssün iyi günlşerde kullan.ayrıca ziyaretlerin icinde cok cok tesekkür ederim.sagolun saglık ve sevgıyle kalın..

akçahan dedi ki...

Çok emek ve çok sabır. Ben tahammül edemezdim kesin. Ellerine sağlık, güzel günlerde kullan. Leman'ın Antep işi de bir harika. İyi geceler...

NuR dedi ki...

Nazlıcım, ellerine sağlık, çok güzel, emek, sabır isteyen bir iş...Masaya çok yakışmış, sende benim gibi kaldırma dursun, yeniden dantel masa örtüsü modasını başlatalım. Güle güle kullan, öptüm canım, sevgiyle kal.

Hatice Betul dedi ki...

masa ortusu cok hos ellerinize saglik.ayrica sabrinisa da cok cok hos gercekten,isminide cok guzel yakistirmissiniz.masallah demek lazim,nazar degmesin.

Adsız dedi ki...

Nazlış super bir iş ellerine sağlık.İyi bir hafta diliyorum:)))Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Çok zarif duruyor Nazlı ama bende böyle küçük örneklerden kaçanlardanım.Sabrını tebrik ederim,ellerine sağlık Sennurun dediği gibi kullanmalısın masada çok güzel duruyor
sevgiler....

Adsız dedi ki...

çok güzel .çok emekli bir örtü. iyi günlerde kullan. gerçekten sabır işi. ben yapamam yapanları çok takdir ediyorum. ayrıca güzel yorumuna teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Nazlı,çok hoş bir örtü,eve ne hoş bir hava vermiştir.Bence de hiç kaldırma,doyasıya seyret:))

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sabrina ve masa örtüne hayran oldum ellerine saglik. Ben kücük bir de ara motifli oldumu hic yapamiyorum. Ama senin masa örtün gercekten harika olmus. Ellerine saglik iyi günlerde kullan. Bende uzun zamandir kaldirmistim ama yine kullanmaya basladim masa örtülerimi, arada özlemek lazim. Sevgiler Sonia...