17 Ekim 2005

[Örgü] Gezdiğim Sayfalardan

  • Kategori: Örgü

  • Örgü Çanta Site Adresi

  • Örgü Yastık Site Adresi


  • Bugün değişik olsun diye gezdiğim sitelerden aldığım iki ürünü paylaşmak istedim.Örgü bilenler için oldukça basit modeller ama laf aramızda ateş pahasına satıyorlar. Emeğimizin kıymetini bilelim diyorum.

    --
    Posted by NAZLICA to Örgü at 10/17/2005 06:43:00 AM

    7 yorum:

    Serra dedi ki...

    Canta hic orgu gibi durmuyor, cok guzel orulmus herhalde. bence de emeginizin kiymetini bilin, oreemeyen arkadaslara bakip ( ben oluyorum).Dedigin gibi ne cok vakit aliyor boyle isler, ucuz olmamasi lazim. Artik ben de anneme ordurucem tum isleri.

    Adsız dedi ki...

    Serra bu çantaları yünden örüp sıcak suyla bir yıkıyorlar galiba bir kaç yerde çantanın iki halinide gösteren resimler görmüştüm ama tabiki bendeki ingilizceyle hiç bir şey anlayamadım.Sıcak suya girince yün böyle keçe gibi görünüyor ipten ziyade...

    pinomino dedi ki...

    Bayıldım, cıvıl cıvıl tam benim tarzım:)

    Adsız dedi ki...

    ben de bayıldım renkli canlı mı canlı? çok zevklisin...

    Adsız dedi ki...

    Cok sirin ikiside ...

    NAZLICA dedi ki...

    Serra kendine haksızlık etme, o güzel dantelleri kim yapıyor? Örgü işi dantelden daha kolay canım,denersen başaracağından eminim.
    Nalan senin söylediğin yöntem de olabilir ama elyaf halinde (bükülmemiş)yünler var, onlardan da yapılabilir sanıyorum. Sıcak suyla yıkanınca küçülür diye düşünüyorum.
    Pino,Filiz, Rahime; Teşekkürler ben de sevdim, canlı, cıvıl cıvıl.

    incikboncuk dedi ki...

    Aslında örgü dantelden daha hızlı büyüdüğü için ben gibi sabırsızlar için daha uygun. Resimdeki çanta çok güzel. Yabancı siteleri gezerken görmüştüm, çok değişik çok güzel ipler var.