11 Aralık 2009

Ev Aksesuar, Kuşlar

Epeydir aşağıdaki aksesurlardan yapmak istiyordum.bu adresten bir kuş çizimi buldum (tekrar aradığımda aynı çizimi göremedim nedense) ve düz renkli olarak biçtim ve elimde iğne işi yaparak üzerini renklendirdim. Sonra elimde kenarlarını dikerek elyaf doldurdum ve boşluğu kapattım. Fakat tek tek, desen çalışarak 5 adet kuş yapmak çok zamanımı alacaktı, onun için 1. fotoğrafda gördüğünüz kuşu öylece bıraktım. Sonra artık desenli kumaş parçacıklarından 5 tane kuş biçtim, diktim, elyafladım, aralarına boncuk koyarak dizdim ve kapı arkasına astım. Daha doğrusu böyle bir aksesuarı nereye asacağımı da bilemedim. Örgü magneti de çok istiyordum, kürdan ile basitçe örüp altına mıknatıs yapıştırdım, oldu bitti. Ivır zıvır işler bunlar, ama aklıma taktımmı huzur bulamıyorum, yaptığım anda da hevesim bitiyor. Paylaşayım istedim.






4 yorum:

Tijen dedi ki...

İyi ki yapmışsın o kuşları. Özellikle birincisine bayıldım NazlıCAğım. Bir arkadaşım kuş biriktirir, görmesin, kesin ister bunlardan! Bence çok güzel yılbaşı hediyesi olur kuşlar.

Berceste dedi ki...

Ilk kus cok guzel olmus, eline saglik. Kurdanla orgu ormek de sabir isi. Pes :)

Lúcia dedi ki...

Hi Nazli,
These works are so lovely and charmming.
I love them.
Wish you a nice sunday.
Bye,
Lúcia
www.fazemosdeconta.com

Şirin dedi ki...

Ne güzel şeyler yapmışsın sen:)) Çok beceriklisin arkadaşım... Ellerine kollarına sağlık.. Ben sık sık uğruyorum güya sayfana ama güncellemede de bir sorun var galiba... benim bloga göre en son 5 ay önce güncellendi diye görünüyor. sayfaya yeni yüklediklerin görünmüyor. sanıyorum araya giren google reklamları güncellemeleri engelliyor. bilgin olsun diye yazıyorum. ben güncellemesende gelip giderim... sağlıcakla kal becerikli arkadaşım...