20 Ağustos 2009

Kavanoz Kapakları

Uzun süredir birşeyler ekleyemedim.Çok önemli nedenlerim var ama bunlardan bahsedip sizleri de üzmek istemem. Aşağıdaki kavanoz kapaklarını epey önce yapmıştım. Ahşap kapakları bir güzel zımparalayarak hazırladım, sonra boyadım, tekrar boyadım ve fırça darbeleriyle minik yapraklar yaptım. Eskisine göre daha temiz ve şık oldu. Hiçbir şeyi atmaya kıyamadığım ve ahşap kapakların giderek kötü bir görünüm alması sebebiyle bu işlemler kavonozlarımı tekrar kullanabilme olanağı verdi. 8 tane falanlar kendileri:), tüm baharatlarımı derli toplu biraraya getirdi.

Ramazan ayına giriyoruz, yaz ve sıcak olması sebebiyle biraz zor geçecek gibi. İnşallah sağlıklı ve huzur içinde geçer. Lütfen yaşlılarınıza, hastalarınıza ikazlarınızı yapın, sorunlar yaşamalarına engel olun. Ben babamı kalp hastası iken oruç tutarak kendini zorladığı ve camide teravih namazı kılarken kaybettiğim için hep korkarım. Hepinize acısız, huzurlu ve sağlıklı bir Ramazan ayı diliyorum.



7 yorum:

Tijen dedi ki...

İyisin değil mi? Bahsetmediğin şeyler geride kalmıştır dilerim...

Lúcia dedi ki...

Hi Nazli, my dear. I was missing you...
I read the comment you wrote for me. Thank you, you are very kind. I wish your mother be better soon. Ans also wish your niece a lot of happiness. Keep in touch.
Send you a hug,

Lúcia
www.fazemosdeconta.com
www.luciamrusso.com

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım iyisin inşallah ? Dilerim seni üzen sebepler geride kalımıştır ve dilerim mutluluğa dönüşür. Tonton Teyzem nasıl, selamlar, Hayırlı Ramazanlar...

Lúcia dedi ki...

Hi Nazli,

Wish you a nice sunday.
Bye,

Lúcia

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım iyi misin ? Sevgilerimle...

Serra dedi ki...

Sevgili Nazli,

Umarim annen de sen de iyisinizdir. Yaz aylarinin sicagi saglam insani hasta ederken, yaslilarimizin ayrica dikkat etmesi lazim. Umarim hepsi geride kalmistir ve sonbahara girdigimiz su gunlerde, sizin orada da ilik ruzgarlar esmeye baslamistir.

Lúcia dedi ki...

Hi Nazli,
Today, monday 7th, is celebrated our Indenpendence day. I was a holliday, no work, no classes, no school. I was very hot and we went to walk in a park near home. After lunch I was to the movie with my husband. Tomorrow I will work with my friend Bia, on our new studio.
Wish you a nice week.
Bye,
Lúcia
www.fazemosdeconta.com