8 Haziran 2009

Şişe Önlükleri

Bugünlerde ne ararsam bulamıyorum. Hatırı sayılır derecede çok kumaş kartelalarım vardı, hep birgün gerek olur diye sakladım. Ara ki bulasın, çıldırmak içten değil. Elimde uygun kumaş olmayınca mutfak bezi kullandım bu prova şişe önlüklerinde. Tamamiyle uyduruk, nasıl olacak merak ettim bu görüntüler çıktı. Kumaşları bulunca daha iyi birşeyler dikerim umudundayım. Dün aslında, bazen tembellikten bazen de zamansızlıktan hep yapmayı düşündüğüm ve yapamadığım şeyleri düşündüm. Bunların beni gerdiğini ve kafama takmamam gerektiğini kendime telkin ettim, bakalım sözümde durabilecekmiyim. Gerçekten öyle eften püften konulara takılıyorum inanamazsınız. Delimiyim ne? Hepinize iyi haftalar olsun, mutlu mesut geçsin.




5 yorum:

Lúcia dedi ki...

Hi Nazli,

This is so cute and funny, I like very much.
I was in a handcraft fair yesterday, and saturday too, and it was very good for us. A lot of my candle holders were sold and I was happy. My friend Bia sold some of her necklaces too.
Bye and have a good week.
Lúcia

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım ,
merhabalar ,
bu ne şirin şişeler böyle bayıldım giyinmişler daha ne olsun bende de tığla işlenmiş bir big bird vardı dur bakayım nerede bu arada şişeleri görünce sana sözünü verdiğim bolls the ballerina aklıma geldi (şişenin içinde oynayan dansöz hatırladınmı )bakalım ne zaman yayınlayacağım :) bu arada sergimiz bitti yaptıklarımı yayınlamayı düşünüyorum baktımda çaktırmadan bayağı iş yapmışım,
güzel işlere imzamı atmışım :)
adana sıcakmış istanbulda aratmıyor bence poyraz var ama banamısın demiyor ,yandım bile sorma :)
sevgilerimleeeeee

akçahan dedi ki...

Ne cici bir çalışma olmuş, ellerine sağlık Arkadaşım. Zaman zaman takıyoruz bir çok şeye, elde olmuyor çoğu kez ne yapalım. Rabbim hepimize sağlık, sıhhat, huzur versin.(İlk amini ben diyeyim taaa gönülden)

armina dedi ki...

Şişeler bu şirin önlüklerle çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık canım.

Berceste dedi ki...

Cok seker olmuslar :)