23 Mart 2009

Örgü Ceketim

Bu ceketi bitirmiştim ama fotoğraf çekemediğim için bloğa eklemek epey bir zaman aldı. Bir kez tamamiyle örülüp sökülmüştür kendileri. Sökülmüş iplik tekrar işlenince ancak bu kadar oluyor. Akıllı iple kenarlarını süslemeye çalıştım, farklılık yaratmak istedim ama çok da içime sinmedi. Olmadı evde giyerim diye düşündüm. Sanıyorum ceketle ilgili anlatacak bir şey yok, takma kollu bir ceket. Herhangi bir soru gelirse seve seve cevaplarım. Hepinize iyi bir hafta diliyorum.





5 yorum:

Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım,
Fotoğrafı büyütüp inceledim.Asla sökülüp tekrar örülmüş gibi değil.Çok muntazam örmüşsün.İçine sine sine giy canım.Güle güle kullan.
Öpüyorum...

Serra dedi ki...

kenar suslemelerini niye begenmedin? Hic sokulmus gibi degil, sicacik tutacak bir ceket olmus.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım, ellerine sağlık, pek bir şeker olmuş. Hiç de evde giyilecek bir ceket değil, çok şık, renk de harika, süslemelerde. Döktürmüşsün valla. Sağlıkla, mutlulukla giyin canım. Çok yakışacağından eminim. Öptüm hepinizi

Şirin dedi ki...

Ellerine sağlık.. Daha ne olsun. Yünü yeniden değerlendirmişsin. Marifetli tutumlu arkadaşım..
Tam kriz koşullarına uygun bir model olmuş:P Eskileri söküp söküp yeniden yapalım:)))
Eskiden ne çok yapardı bizim evin büyükleri... Yünleri önce söküp sonra çile yapıp yıkardı annanem... Sonra yeniden yumak ve yeniden örgü... Zahmetli iştir aslında...
Yeniden ellerine sağlık Nazlıcığım... Ellerin dert görmesin...

Adsız dedi ki...

bencede güzel olmuş gerçekten ..işleme ayrı bir hava katmış aslında benim elimdede bitmiş bir iki elişi var ama aynı dert bendede var fotoğraf çekip koyamıyorum ...en kısa zamanda halletcem bu sorunu telefonum tamirde:)::):)