22 Ocak 2009

Örgü Çeşitlemeleri

Uzaklardaki yiğenim Sevgili Nurgül'ün mail atıp bloğuma katkıda bulunmak istediğini duyunca hemen gönder paylaşalım dedim. Aşağıdaki fotoğraflar ondan geldi. Kendisi ile detaylı konuşamadığım için kaynak gösteremiyorum. Nurgül çok becerikli, marifetli bir kız. Bunların arasında kendi ürünleri varmı bilmiyorum. Evli ve çalışan biri olduğu için elişine vakti kaldığını sanmıyorum ama daha önce yaptığı işlerden birkaç örnek eklemiştim bloğuma.İğne oyası bile yapabildiğine göre örgü işleri daha kolay gelecek ona, bundan eminim. Teşekkür ediyorum bir kez daha.






















10 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu birbirinden şık örgülerden en çok şalı beğendim.

Adsız dedi ki...

halacım bazılarını yaptım bazılarını internetten aşırdım :):):)kendi yaptıklarımıda eklerim kısa zamanda....kocaman öpüyorum seni:):):)

Adsız dedi ki...

şal firketeyle yapılıyor yapımı kolay ...aşama aşama yapımınıda koyarız ...

dantelistan dedi ki...

ne muhteşem modeller özellikle firkete işi şala bayıldım yüreğinize sağlık iyi günler

NuR dedi ki...

Sevgili Nurgülüm ün ellerine sağlık, şal ok şık, filkete sanırım, annemin çokca yaptığı bir modeldi de ona benzettim. Çalışan bir hanımın el işi ve hobilerine zaman ayırması çok güç. Ben her zaman sizleri kutladığımı söylerim...tebrikler valla...

one ben bir sey dedi ki...

Nazlış ,
bunlar ne gzel şeyler böyle bayıldım...
Adanada ne soğuk ve yağmurlu böyle :))))))))))))))))))))
sevgilerimle

one ben bir sey dedi ki...

Nazlış ,
bunlar ne gzel şeyler böyle bayıldım...
Adanada ne soğuk ve yağmurlu böyle :))))))))))))))))))))
sevgilerimle

Damak Tadı dedi ki...

Nurgül'ün ellerine ve gönlüne sağlık Nazlı'şım..Çok güzel ve sevimli paylaşımlarda bulunmuş seninle..Ne güzel sende bizlerle paylaşıp, bizleri mutlu ediyorsun..Ben her bir kareyi incelerken büyük keyif,mutluluk duyuyorum..Gönlüne sağlık defalarca Nazlı'şım..Öpüyorum yanaklarından tatlım..


Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bende benimle ilgili yorumlara cevap yazayım bari:):):) büyük çoğunluğunu yapmaya çalışıyorum elimde bitmek üzere bir kaç model var bitsin göndercem onlarıda:):):)hepinizi tanımıyorum ama öpüyorum kızlaaaarrr:):):)

Cida Crochêt dedi ki...

olá prety girl...
lindo,lindo,lindo {beautiful}
seus trabalhos são lindos
fique bem querida {darling}
http;//tiacidacroche.com.br
estou no ORKUT
cida_cassanho1@hotmail.com
i love you