12 Kasım 2008

Küçük Şıklıklar

Bugünlerde akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Yapacaklarımı güne sığdıramıyorum, giderek tembelleştiğim bir gerçek. Ama eskisi gibi kafa takmamaya başladım. Şunu da yapayım bunu da diye kendimi yerdim. Örneğin bir örgü başladım, hafta sonlarından başka elime almıyorum. Hiç acelem yok:)) Yaza biter mi bilmiyorum. Neyse siz bana özenmeyin sakın.

Küçük fonksiyonel objeler ekledim bugün. Özellikle Lavanta Keseleri ve Sepet Süslemesi favorim. Fikir versin diye ekledim.


















11 yorum:

Tijen dedi ki...

Hırvatistan'dan lavanta keselerini görünce gülümsedim. Mart ayında görmüştüm bu keseleri. Nergisi bol bir yıl diliyorum Nazlı, bol bol koklamak nasip olsun.

akçahan dedi ki...

Nazlıcım ne hoş şeyler böyle, senin kırmızı ceketin kadar cezbetmese de beni, pek beğendim. Ben iyiyim, biraz önce sahile fırına ve balık almaya indim, o esnada Candan'la görüştük. Artık onunla aynı ilçedeyiz. En azından kışları. Dünya küçük anladım. Birlikte takıldığımız bir lokantamız bile var. Serracığımı da götürdük mekanımıza bu yaz. İnşallah Sen de Istanbul'a gelirsin ve Sarıyer'e bitki müzesine birlikte revan oluruz. Minik prenses büyüyor. Bir ara teyzelerine fotoğrafını atacağım inşallah. Sevgiyle kal, anneciğine selamlar.

Rengarenk dantel dedi ki...

bir zamanlar kendim dikiodum ama böyle afilli değildi benim lavanta keseciklerim. bunlar çok şeker. ilk sepetede bittim...

Adsız dedi ki...

ÇOK ŞİRİNLER ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM İYİ AKŞAMLAR

Damak Tadı dedi ki...

Hepsi birbirinden güzeller..Kılıflar tam Candan'lık..))Gönlüne sağlık Nazlı'şım..Yine mest ettin bizleri bu güzelliklerle..))


Öpüyorum yanaklarından..Sevgiler..

Serra dedi ki...

Bu kadar olmasa da Ist. kapalicarsi icindeki ceyiz dukkanlari ketene isli lavanta torbalari satiyor, yanlis hatirlamis olmayayim ama galiba 12.5 YTL idiler. El nakisi yapilmis ustune.

Adsız dedi ki...

Merhaba canım
Lavanta keseleri o kadar güzeller ki, fotoğraflarını alıyorum.

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
Hepsi ayrı ayrı çok güzel ama Lavanta keselerine bayıldım ne iş kullanılmış acaba üstlerinde bendeniz kursa gidiyor ve sap işi zincir işi vs işler yapıyorumda :)))
istanbula bekliyoruz yani
sevgilerimle

NAZLICA dedi ki...

Arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Semanur İstanbul'u çok severim, davetiniz için teşekkürler. Ben de çok isterim sizleri tanımak. Kısmet diyelim.
Candancığım Lavanta keseleri makina nakışı idi. Ama gerçekten o kadar temiz iş yapmıylar ki hayran kaldım. Arkasına küçücük fermuar bile dikmişlerdi.
Hepinize sevgiler gönderiyorum.

nazardeğmesin07 dedi ki...

DOSTLARA MESKEN BU YUREK, DOSTUN SOZLERINE MERHABASINA SELAMINA MUHTAC BU YUREK, YUREKTESIN EY DOST SELAM SANA...http://nazardeymesin07.blogspot.com

Admin dedi ki...

Nazlim bu kucuk objelere bayildim ben, cok sevimli ve uzerindeki isler cok guzel.
Nazlim bu gunlerde cok davet aliyorsun :))))
Bakalim kismet nereye olacak.
Saglik ve mutluluk dolu bir hafta dilerim canim, sevgilerimle...