22 Temmuz 2008

Blog Yaşım





Tesadüfen farkına vardım, bloğum 3 yaşını bitirmiş. İlk postum 5 Temmuz 2005 tarihli. Blogspot'u keşfettikten sonra hemen bir blog açmak istemiştim, çok heyecanlıydım. İyiki de yapmışım. Bu beni basit de olsa web yapma, kodları öğrenme ve geliştirme ile ilgili çok güzel motive etti. Küçük hatalarda dahi günlerce uğraştığım oldu kendi başıma, deneme yanılmayla geçti uzun bir süre. Bu blog sayesinde yeni arkadaşlarım, dostlarım oldu. Sosyalleşmek için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Hepiniz sağolun, varolun. Çoğalarak büyüyün dilerim...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı Olsuun Tatlıııım,
Nice nice yeni seneler ve paylaşımlar diliyorum. Sevgilerimle-Mine:)

Admin dedi ki...

SEVGİLİ NAZLIM İSTANBUL DAN MERHABA
BİR ÖNCELİ POSTUNDA KURULAMA BEZLERINI GÖRDÜM COK GÜZELLER.
CANIM BLOGUNUN YENI YASI KUTLU OLSUN. İNŞALLAH NICE SENELERE TAŞIYALIM BU BLOG ARKADASLIKLARIMIZI.
NAZLIM SENİ GORÜP KARŞOLIKLI TANIŞMAYI NE KADAR ISTERİM BİR BILSEN. SENINDE SOYLEDIĞİN GİBİ INSALLAH YOLUMUZ BIRGUN BIR YERLERDE KESIŞİR.
SENI COK OPTUM, KOCAMAN SEVGI VE SELAM BIRAKIYORUM CANIM.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nazlı bloğunun yeni yaşı kutlu olsun. İyi ki bu blogu açtın, bu blog sayesinde senin gibi güzel bir arkadaş kazandım. Canım inşallah daha çok uzun seneler blog arkadaşlığımız devam eder Sevgilerimle.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım, nice yılları paylaşmak dileği ile bloğunun yeni yaşını kutluyorum.
Teyzemi ve seni öpüyorum

yıldız dedi ki...

iyiki doğdun iyiki varsın nazlı hepde ol emi.bende çok heyecanlıydım ilk bloğumu açtığımda daha doğrusu sevgili rengarenk nazlı olmasaydı yapamazdım,kendisi bana çoooook yardımcı olmuştu sağolsun,işte yine bir fırsat daha doğdu benim için tekrar kendisine teşekkür etmek için,iyiki sizleri tanıdım,iyiki hepiniz artı ben varım.

Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım,
İyi ki açmışsın bloğunu senin gibi bir arkadaş kazandığım için mutluyum.
Öpüyorum seni.

Adsız dedi ki...

Hz. Hamza’nın cesareti yüreğinize,
Hz. Ali’nin kuvveti bileğinize,
Hz. Ömer’in adaleti kalbinize,
Hz. Muhammed’in nuru evinize dolsun.
Kandiliniz mübarek olsun.

Şirin dedi ki...

Geç kalmışım kutlamaya ama kusuruma bakma sen... Benim sanal dünyadaki sanal olamayan kaç arkadaşım var ki. Yüreğindek güzellikleri burdan hep bizimle paylaştın. Ne günler geçti gitti 3 yıl içinde. Yazmadığımızda birbirimizi merak ettik. Güzel yazılarla sevindik. Gün geldi çok ama çok üzüldük. Herşeyi paylaştık. Bu duygular sanal değildi. Bana enazından bu duyguları yaşattığın için teşekkür ederim Nazlıcığım.
Hep varol sen ve blogun. Sağlıkla mutlulukla nice yıllara arkadaşım...

Damak Tadı dedi ki...

Nazlışım,iyiki bloğunu açmışsın ve seni tanımışım..Senin blogunu izlemek ve yorumlarını okumak bana büyük mutluluk veriyor..Temennim çokkk uzun yıllar hep burada sevenlerinle ol..


Nice güzel bloglu yıllara tatlım..

Öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum..