3 Haziran 2008

Nakış Örtüler

Ne yazayım bilemiyorum, aslında elimi kaldırmaya bile mecalim yok gibi bir durumum var. Sebebi biliyorum ve üzerinde durmamaya çalışıyorum. Yıllardır kurtulmaya çalıştığım ve bir türlü cesaret edemediğim kötü bir alışkanlığımla vedalaştım geçen hafta. Oldukça zor ama yapmam gerekti, herşeyi tadında olmalı. Devam ettirmek beni üzüyordu. Ben bile şaşıyorum bu duruma. İlk kez gerçekten karar verdim ve bitirdim. Tekrar atak yapabilir diyorlar. Geçirdiğim günleri dikkate alarak aynı eziyetleri çekmek istemiyorum ve atak yapsada oralı olmayacağım, kendime söz verdim. Bu özel durumu açıkladıktan sonra arşivdeki sarma tekniği ile yapılmış bu güzel örtüleri paylaşmak istiyorum. Şemaları yok, nette rastlamıştım uzun süre önce. Umarım beğenirsiniz. Hepiniz sağlıklı kalın dilerim.





8 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım Nazlışım,
Umarım sonsuza dek vedalaşmış olursun..Bende benimki ile vedalaşmak istiyorum ama bir türlü ayrılamıyoruz..))Henüz beyin vedalaşmasına girmedim ben.Girdiğimde nasıl olacak merak ediyorum..))

Harika örtüle ve nakışlar paylaşmışsın yine bizlerle..Gönlüne sağlık tatlı Nazlışım..

Sevgilerle

Haydins dedi ki...

Tebrikler, umarim bir daha baslamazsiniz :)

Adsız dedi ki...

Azimli davrandigin icin seni tebrik ederim, bir daha ugrasmak zorunda kalmazsin umidiyle. Kolay gelsin, leblebi fistik vs gibi seyler fayda etmiyor mu, canin istediginde?
Serra

NuR dedi ki...

Canım arkadaşım, kutluyorum, Allah yardım etsin, darısı başıma diyoruuuum daaaaa. Neyse....Canım o elini kaldıracak hal olmaması ben de de var, bir isteksizlik, bişeyler ne bileyim, mevsim vede biriken yorgunluklar herhalde.Seni tonton teyzemi öpüyor, iyi bir hafta sonu diliyorum
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Naclıcacım çok iyi yapmışsın... ben hiç başlamadıgım için sıkıntılarını bilmiyorum ama bir hafta içinde herşey normale döndügünü biliyorum.... ben şimdi nakış örtülere bir göz atayım....

Adsız dedi ki...

Bir daha hiç başlamaman dilegiyle zararın neresinden dönülse kardır der annem hep ama bir türlü bırakamaz.:)))
Nakışlı havlulara bayıldım, bizim burdada havlu kenarı çok yaparlar ceyiz için....
Hayırlı hafta sonları dilerim....

Admin dedi ki...

CANIM NAZLIM
AZMIN ICIN KUTLUYORUM, SON GUNLERDE BENDE COGALTTIM VE KENDIME SOYLENMEYE BASLADIM, BENIMDE VEDALASMA YAKIN GIBI GORUNUYOR.
ORTULER COK COK SIRINLER NAZLIM, RENKLER VE CICEKLER HARIKA.
CANIM GUZEL BIR HAFTASONU DILERIM,
SEVGILERIMLE...

yıldız dedi ki...

Tebrikler inşallah sen başarırsın,ama niyetleniysen bir kere sonunuda getirsin,nakışlı örtüler bir harika görünüyorlar,her ne kadar makina işinden anlamasamda,olsun güzel görünüyorlar,sana iyi pazarlar dilerim.