22 Ocak 2008

Atkı




Geçen Cuma kolay bir atkı başladım kendime. Siyah olduğu için pek modeli seçilmiyor, altına beyaz yastık koyarak fotoğraflamaya çalıştım. Doğaçlama bir örnek diyebiliriz buna, çünkü hiç hatırlamıyorum, belki de biryerde gördüm oradan aklımda kaldı, bilemiyorum. Çok kolay 1 kenar ilmeği aldıktan sonra 1 arttırılıp, 2 ilmek beraber (kesme), 1 ilmek düz ve tekrar artırma.. böyle gidiyor ön yüzü. Arka yüzü tamamen ters çalışılıyor. Örnek tehlikeli biraz,kendi kendine artıyor. Çok dikkat etmek gerekiyor. Ben bu aşamaya gelince bir baktım ki yan kısımdan epeyce artmış.Sökmek zorunda kaldım, sökmeden fotoğraflamak istedim.

5 yorum:

NuR dedi ki...

Canım arkadaşım, hiç de eli boş duramaz, ellerine sağlık, iyi günlerde kullan, "sarhoş yolu şaşırdı" mı ne diyorlar, yanılmıyorsam bu örneğe. Seni ve teyzemi öptüüüm

Damak Tadı dedi ki...

Nazlışım,çok şık görünüyor atkın canım.Güzel günlerde kullan inşallah..Kocaman öpüyorum seni..

Sevgiler

Serra dedi ki...

Oyle genisletmeye devam et, otururken insan dizine birseyler ortmek isteyince, kullanisli olabilir. Battaniyeler kocaman oluyor bu ise.

akçahan dedi ki...

Nazlıcığım,akıcı kitaplar gibi zevkli ve hızlı ilerleyen bir model sanırım. İyi günlerde kullanman dileği ile.
Serracığımın belirttiği amaç için ben ufakken ablamın çeyizine dizörtüleri örmüştü, Annem. Sonrasında ne yaptı bilmem.
SEVGİYLE..

Admin dedi ki...

NAZLICIM
BEN BU ORNEGI YUMUSACIK OLDUGU ICIN COK SEVIYORDUM AMA NASIL YAPILDIGINI BILMEDIGIMDEN HIC OREMEMISTIM. CANIM NE GUZEL TARIF ETMISIN, SEN IYI GUNLERDE KULLAN ATKINI, BIZE DE KOLAY GELSIN:))
SEVGILER SELAMLAR KOCAMAN...