24 Ekim 2007

Bebek Battaniyeleri





Malum güncel olaylardan hepimiz çok etkilendik,öfkeliyiz, üzüntülüyüz, endişeliyiz. Herşeyin bir kırılma noktası var, dilerim son olaylar bir kırılma noktası olur ve 30 yılı aşkın süredir her defasında bitecek umudunu taşıdığımız, ülkemizi kabus gibi saran bu kötü durum son bulur. Bize düşen birlik ve beraberlik içerisinde tepkimizi koymak ve gerekirse her türlü fedakarlıktan kaçınmamak.

Kötü psikolojimi biraz olsun dağıtmak için arşivime baktım. İnsan varlığının en masumu bebekler için yapılmış örtüleri görünce arkadaşlarımla paylaşayım diye geçirdim içimden. Afgan ya da Tunus işi denilen teknikle yapılmış bu örtüleri çok şirin. Umarım siz de seversiniz. Elişi yapmak kafa dağıtmak için iyi bir yöntem. Belki sizin de ihtiyacınız vardır, benim olduğu gibi.

4 yorum:

NuR dedi ki...

Canım Nazlım,
Nede güzel ve doğru anlatmışsın, hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Resimlerini yayınladığın güzellikler ve niceleri ile sarıp sarmaladığımız, gözümüzün gönlümüzün ışığını üstlerine akıtarak büyüttüğümüz bebekler geri dönmemek üzere yitiriliyor.
Yavrumu askere gönderip, ardından gurur dolu hasret gözyaşları dökeceğim günü değil, nasıl göndereceğim, geri gelecek mi endişesini epey zamandır içimde yaşıyorum. Başımıza geçerken bizlerin sorumluluğunu güya üstlenen sorumsuzların bedelini genç fidanlar, analar-babalar bizler ödüyoruz. Tv programlarında ortaya çıkan bizimde zaten tahmin ettiğimiz gerçeklerle yüzleştikçe şahsen ben bi iyi zıvanadan çıkıyorum. YETER ARTIK

NAZLICA dedi ki...

Nur'um, endişelenmemek mümkünmü? Uyandırmaya kıyamadığımız, genç fidanlarımızı mechule gönderiyoruz. Seve seve gidilen bir görev olmaktan çıktı askerlik artık. Benim de sloganım ARTIK YETER.

Admin dedi ki...

Evet sevgili Sennur ve Nazli,
bende sizlerle ayni duygular icindeyim, oglum burada egitimine devam ettigi icin askerlik gorevini tecil ettirdik, daha 21 yasinda, haberleri okurken sehitlerimizinde 86 li yani benim oglumla yasit olduklarini gordum, simdi ben nasil sevinirim oglumun orada olmadigina, ben anneyim bu canim evlatlarin annesi gibi, psikolojim bozuldu vicdan azabi duymaktan, bu nasil bir devlettir hatta devletlerdir yarabbi, Kanada da diger ulkelerde bunlara dahil. Gun gecmiyorki birkac Kanada askerinin naasi geliyor Afganistan dan, Allah evlatlarimizi bu canilerin elinden korusun.Gercekten yeter artik, simdide o bolgeye saldiracaklar gercekten pkk icin olduguna hic inanasim gelmiyor ya ne ise yine bir suru askerlerimizi katledecekler.

♥ KNITTING ART dedi ki...

Sevgili NAZLI, ŞENNUR VE HATİCE...
Sloganlarınıza CANI GÖNÜLDEN Katılıyorum.
Sevgilerimle, Mine