16 Ağustos 2007

Bırak Günler Sende İz Bıraksın






Garip bir utangaçlık içindeyim. İçimden inşallah unuturlar, hatırlamazlar diye geçirip durdum. Bugünün öylesine gelip geçmesini istedim, herhangibir sıradan gün gibi. Ama yakınlarım herzamanki gibi hatırlatmayı bir görev titizliğiyle yaptılar. Mutluyum, sağlıklıyım, umutlarım var, hedeflerim var ve hep kendi kendime aşağıdaki dizeleri mırıldanıyor ve diliyorum.



Bırak, günler sende iz bıraksın.


Bırak, çizgilerin ve akların artsın.


Yeter ki; yarın dünü aratmasın...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazlıcım doğum günün heralde :) Eğer doğru ise; sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu daha nice nice yıllar seninle olsun. Bence de bırakalım günler bizde iz bıraksın..
Sevgiler,

www.berrince.com

KMKGB dedi ki...

hatırlanmak güzel şey, doğum günün kutlu olsun :)

Admin dedi ki...

Canim sanirim dogumgunun, sen unutulmasini istedikce bizde inadina hatirlatiriz iste. Birak bir gunlugune dogumgunu cocugu olmanin tadini cikar, cunki insan o gun kendini bir baska hissediyor, ozel mi ozel. Nice mutlu, saglikli, gonlunce yasamak istedigin yillar dilerim Allah tan. Dogum gunun kutlu olsun.
Sevgilerimle

manolya dedi ki...

Mutlulugunun, sagliginin hep arttigi,
umutlarının gerceklestigi, hedeflerine ulastigin, bugunden cok daha guzel yarinlar dilerim.
Dogum gunun kutlu olsun.
Sevgiler

NAZLICA dedi ki...

Yorumlarınız için çok teşekkürler Sevgili Arkadaşlar. Ben de hepinize sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum.

Sanem dedi ki...

Gec de olsa dogum gununu kutlamak isterim Nazli'cim, nice senelerde saglikli ve mutlu olmani dilerim.

Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım doğum gününü çok geç duydum afedersin.
Ömrün boyunca çok mutlu yaşamanı dilerim arkadaşım.

Şirin dedi ki...

Baştan özür diliyorum böylesi anlamszı bir gecikme için... Ne desem bilmem ki... Çok yoğundum işlerim vardı falan demek gibi bahanelerim yok... Aksine içindebulunduğum büyük boşlukta kaybolmuşum... Şu sanal alemde bulabildiğim gerçekler doslarımdan birisin sen Nazlıcığım! Ve ben senin doğum gününü atlamışım... Ayıp etmişim... Demek ki bayağı bir boşluğa düşmüşüm, irtifa kaybetmişim... Geç de olsa biliyorum ki doğum günleri kutlanır.. Kutlanmalıda bence... İnsan bu dünyaya geldiği günün yıldönümünü kutlar... Başka kutlamalara benzemez doğum günleri... Yaş almak değildir aslında benim anladığım... Hâlâ savaşıyorum dünya seninle deriz her yeni bir doğum gününde... Güzel bir savaş... Dilerim bu savaş sağlıklar içinde nice mutlu mutlu yıllar sürsün canım arkadaşım:))))

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı doğum gününü geçikmeli olarak kutlarım. bahanesi olmamalı .ama ben affına sığınıyorum.sağlıklı uzum mutlu umutlarının hiç tükenmediği yıllar diliyorum sevgiler

Verze dedi ki...

insanin asmasi gereken tek sinir beyninin icindeki sinirlardir gibi bir quote geldi aklima okuyunca:)

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
Doğum gününü kutluyorum nice sağlıklı yaşlar diliyorum .
sevgilerimle