13 Ağustos 2007

Aplike Şıklıklar





Bugün, basit dokunuşlarla çok şık hale getirilmiş bebek havlularını paylaşmak istedim sizinle. Pek fazla bir masraf gerektirmeyen, evde bulduğunuz renkli artık kumaşlarla elde ya da makinada kısa sürede yapabileceğiniz bu havlular bebeklerin temizliği için düşünülmüş. Ben bayıldım bunlara, pastel renkler, ekoseler çok yakışmış.

Geçen hafta sonu yakınımın düğünü nedeniyle kısa bir seyahatim oldu. Bu nedenle Kandil kutlamalarına cevap veremedim. Tüm arkadaşlarımdan gecikmemden dolayı özür diliyorum. Kız evi olduğumuz için oldukça buruk ve duygusal geçti. Yörenin tüm adetlerini tekrar yaşadık, kına gecesi, gelin alma ritüelleri ve düğün oldukça yorucuydu. Oralarda kızların gelin olurken ailesinden ayrılmaları çok zor oluyor. Hem ağlarım hem giderim hesabı.Blog arkadaşlarımın birçoğunun yaptığı nakışlarla tanıdığı Leman evlendi. Çok iyi huylu, becerikli ve güzel bir kız. Harika bir gelin oldu. Dilerim mutlu ve huzurlu bir yuvası olur. Hepinize çok iyi bir hafta diliyorum.

5 yorum:

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
Lemana hayat boyu mutluluklar diliyorum.
Bebek havluları inanılmaz şirin bayıldım.
Sesini duymak güzeldi geçmiş olsun dileklerine birde buradan teşekkür ederim.
Sevgilerimle

Serra dedi ki...

Leman evlendi mi? Allah mesut etsin, ceyiz fotolarindan da paylasirsin umarim. Leman gibi becerikli birinin ceyizinden degisik guzellikler gormek isterim.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Çok güzeller.
Sevgiler,

www.berrince.com

Adsız dedi ki...

Leman'a mutluluklar, Nazlı'cığıma iyi akşamlar...

Admin dedi ki...

Merhaba Nazli'cigim
Leman'a omur boyu mutluluklar dilerim. Peceteler gercekten cok sevimliler, paylasim icin tesekkurler canim, emeklerine saglik. Sevgiler.