19 Nisan 2007

El Nakışı Örtü



Yukarıda gördüğünüz kuzenimin ince ince işleyerek oluşturduğu nadide bir örtü. Türkişi tekniklerinden bir çoğu uygulanmış.Kumaş iplikleri sayılarak yapıldığı için ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsiniz. Temel renkler koyu ve açık olarak iki ayrı tonda kullanılarak güzel bir görünüm elde edilmiş. Ben bu güzelliğe hayran kaldım, sizin de görmenizi istedim.

5 yorum:

Admin dedi ki...

Merhaba Nazli'cim, Ortu hayran kalinmayacak gibi degil, enfes bir sey olmus canim, guzel mutlu gunlerde kullansin, sevgilerimle...

Şirin dedi ki...

İnamıyorum ya:) Hâlâ bu kadar sabırlı insanlar kaldı mı? Bu güzelliğe ulaşmak için çok dingin çok sessiz bir ortamda çalışmak gerekli sanırım... Ben bulamıyorum böyle bir ortam... Ya sa bahanelere sığınıyorum... Demek yapan yapıyor... Yapna da yaptırana da helâl olsun... Nazkıcığım! Kuzneninin ellerine sağlık... İyi günlerde kullansın örtüyü...:) sağlıcakla kal arkadaşım:)

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
Kuzeninin ellerine sağlık muhteşem çalışmış canlı gibi kimbilir belki bir gün yakından görme dokunma şansım olur
sevgilerimle

ev perisi;) dedi ki...

Dostluklara mesken bu yürek; aşka değil,sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine merhabasına muhtaç bu yürek! merhaba ey dost yürektesin!

Berceste dedi ki...

Harika bir örtü, ellerine, gözlerine sağlık işleyenin!