2 Kasım 2006

Fonksiyonel Motifler

Zaman su gibi akıyor sanki, gün içinde yapmak istediğim birçok şeyi yapamıyorum.Beceriksiz falan değilim inanın, herşeyi birarada yapmaya kalktığım için hepsi tamamlanamıyor. Çoğu kez bloğa birşeyler eklemek için başlıyorum kesip başka işlere dönmem gerekiyor. Bazen çok istememe rağmen hiç blog gezemediğim gün oluyor. Hepinizin anlayışla karşılayacağını biliyorum. Yukarıda etamin, kaneviçe ve dantel olabilecek motifler var. Umarım işinize yarar. Hepinize sağlıklı ve telaşsız günler diliyorum. Posted by Picasa

--
Posted by NAZLICA to DANTEL at 11/02/2006 05:26:00 PM

6 yorum:

Serra dedi ki...

Insan donem donem farkli seylere yonelmek zorunda kaliyor. Ee tabi bazi seylerden de geri kaliyor. Cok iyi anliyorum halini. Hepimizde bir kosusturmaca, gerci halime skrediyorum yapaca kbir seylerim ve gucum var diye.

akçahan dedi ki...

Ben de seni çook iyi anlayanlardan olduğumu sanıyorum Nazlıcığım. Koşuşturma, yoğunluk bazı zamanlarda yapmak istediği bir çok uğraştan uzak tutuyor insanı. Mısır konusunda yaşadıklarınız çok kötü olmuş. Benim de gitmek istediğim yerlerden biri ve Sedef'ten sonra daha bir artmıştı. Sevgilerimle canım.

Adsız dedi ki...

hepimizin başına aynı şeyler geliyo canım sıkma kendini. paylaştığın cici örnekler içinde çok çok mercii..

Damak Tadı dedi ki...

Nazlıcım,
Tatlım hepimizin başında aynı şeyler var.Elimizden geldiğince yettiğince her tarafa tetişmeye çalışıyoruz sıkma o güzel canını sen.Motifler harika tatlım ellerine sağlık..


Sana ve ailene sağlıklı,mutlu ve neşeli bir hafta sonu diliyorum.Sevgiyle kalın..

Adsız dedi ki...

Üzme kendini tatlıııım...
Mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum ...

Adsız dedi ki...

Nazlışım,
kurabiyem hayat bir koşuşturma değilmi işler bir şekilde yürüyor yürümüyor gecikiyor gecikmiyor boş verrr:)))oluruna bırak....hoş ne kadar olsa bırakılmasada üzülmeye değmez babında söyledim...
motifler çok şirin olurlar herhalde bitince
Sevgilerimle