7 Kasım 2006

Buldan Bezi Çalışmaları




Doğal ekru rengin hakim olduğu, çok güzel desenler içeren pamuklu bir dokuma olan Buldan Bezini çok severim. Sadece antep ajuru ile ya da, üzerine renkli desenler işlenerek de farklı hale getirilebiliyor. Yukarıdaki örtü örnekleri Sevgili Leman'dan. Bu çok yetenekli ve zevkli yakınım geçen bayramda nişanlandı. Mesleğene devam ederek çok iyi bir ev hanımı da olabileceğine yürekten inanıyorum. Oldukça becerikli, titiz sevgi dolu bir genç kız.Aynısına hiçbir yerde rastlayamayacağımız çok zengin bir çeyiz oluşturmuş, her biri antika değerinde. Kendisine burdan herşeyin gönlünce ve bir ömür boyu mutlu olmasını diliyorum.

13 yorum:

Serra dedi ki...

lemaná hayirli olsun diyorum. Onun ceyizi herkese nasip olmaz bence de. herkesin yoresine gore bir is agirlik, ki cogunlukla da dantel oluyor, ama leman'da potpori gibi; hepsinden en guzelleri var. Allah mesut etsin.

Beyhan dedi ki...

Bu zarif buldan bezini görünce çeyizin devamını tahmin edebiliyorum Lemanın.Güzel günlerde kullansın inşaallah.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Leman'ı sayende kadar çok sevdim ki, ona mutlu bir yaşam diliyorum, Allah tamamına erdirsin, ve o güzel işlerini gönül hoşluğu içinde kullansın, lütfen sevgi ve tebriklerimi ilet, Allah bana da böyle bir gelin nasibetsin
Sevgiyle kal canım

Adsız dedi ki...

Nazlışım ,
kurabiyem ,
Lemana mutluluklar diliyorum Allah tamamına erdirsin,Sevgilerimi ilet lütfen bu kadar mükemmel işler yapan birisi çok ta mükemmel bir ev hanımı olur,ellerine sağlık
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Merhaba Nazlı Hanım
Bloğumda yazınızı okudum, ismimden dolayı sempati duymanıza sevindim. Benim ve hemde annenizin ismi az rastlanan ve genelde kimsenin bilmediği ve zor anladığı bir isim. ama ben yinede memnunum.
Sizin bloğunuzda güzel ve özenle hazırlanmış tebrik ederim.
Bundan sonra ziyaret edeceğim bloglardan biri. Bende beklerim ayrıca.
Hoşçakalın görüşmek üzere.

Damak Tadı dedi ki...

Nazlışım,canım benim..
Öncelikle Leman'a ömür boyu mutluluklar diliyorum,çeyizini mutlulukla kullansın diyorum.

Canım iyiki bu güzellikleri bizlerle paylaştın,bu güzel ve zevkli şeyleri görünce içim gitti.Keşke bunların satıldığı yerler olsa da bizlerde alma şansına nail olsak.Çok öpüyorum seni tatlım kendine çoookkkk iyi bak..Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Merhabalar Nazlı hanım,

Buldan bezi çeyizler çok güzel. Bu tür el işlerinin yaşatılması ve paylaşılması bence en güzeli.

Yapanın eline sağlık, inşallah güzel günlerde mutluluk ile kullanır.

Paylaşımlarınız ve emekleriniz için çok teşekkürler, sizler emek harcayıp bize sunuyorsunuz. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sevgiyle kalın,

Nejla Bilgin

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı merhaba, lemanın çeyizi harika Allah mesut etsin bütün bu göznuru yaptıklarını sağlıklı ve mutlu olarak kullansın .ömür boyu bitmeyen mutluluklar. güzelliklerle buluşturduğun için sana çooook teşekkürler. hoşca kal

Adsız dedi ki...

Merhaba Nazlıcım görüşemdik uzun zamandır bu aralar oldukca yoğun geçiyor kusuruma bakma canım.Leman'a bende mutluluklar diliyorum emekle yaptığı çeyizlerini güle güle kullanır inşallah.Bu arada Bülen ECEVİT'in ölümüne bende çok üzüldüm Allah'tan rahmet diliyorum eşine sabır diliyorum.Görüşmek dileğiyle sevgiler gönderiyorum arkadaşım.

Adsız dedi ki...

To be a adroit benign being is to procure a amiable of openness to the mankind, an skill to guardianship unsure things beyond your own control, that can front you to be shattered in unequivocally outermost circumstances pro which you were not to blame. That says something uncommonly important thither the condition of the honest autobiography: that it is based on a corporation in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a prize, something somewhat dainty, but whose very special beauty is inseparable from that fragility.

Adsız dedi ki...

As your dependence is strengthened you will-power tumble to that there is no longer the emergency to take a intelligibility of repress, that things thinks fitting stream as they see fit, and that you discretion bubble with them, to your extraordinary delight and benefit.

[url=http://petitelectromenager.eu]Cafetières Filtres[/url]
Machines à coudre

Adsız dedi ki...

A comfortable old maturity is the award of a well-spent youth. As a substitute for of its bringing dejected and woebegone prospects of decay, it would give us hopes of unchanged stripling in a bettor world.

Adsız dedi ki...

To be a upright human being is to have a kind of openness to the far-out, an cleverness to guardianship undeterminable things beyond your own manage, that can lead you to be shattered in very extreme circumstances for which you were not to blame. That says something uncommonly weighty about the condition of the righteous life: that it is based on a trustworthiness in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a jewel, something kind of tenuous, but whose extremely item attractiveness is inseparable from that fragility.