4 Eylül 2006

Kırmızı Gülün Adı Var

Tamamiyle elde çin iğnesi ve sarma olarak yapılmış küçük bir örtü ile haftaya başlayalım istedim. Renkler çok canlı ve ipek ipliklerle işlenmiş hoş bir örtü. İlk bakışta makina ile işlenmiş gibi gözüktüğüne aldanmayın, gördüğümde ben de öyle sanmıştım. Sevgili Leman'ın bir proje çalışması bu. Her zamanki gibi çok özel, özenli çalışmış. Ona buradan tüm hayatında güzellikler diliyorum. Mutlu sağlıklı ve huzurlu haftalar hepinize.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

hakikaten çok güzel olmuş, ellerine emeğine sağlık leman hanım. adaşcım seninde emeğin var yayınkadın, yer verdin, paylaştınız atlarmıyım, seninde ellerine sağlık...

elde nakış bence makinedekinden zor. çok emek isteyen bi teknik...

koccaman bi maşşallah...

Adsız dedi ki...

Nazlışım kurabiyem muhteşem bir iş renkler işleme müthiş emek desen söylenecek kelime yok.Sevgili Lemanın ellerine sağlık.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Sevgili Leman Hanımın ellerine sağlık, gerçekten çok güzel. İyi haftalar diliyorum

Serra dedi ki...

Leman'in eline saglik; buna sabir mi dayanir elde yapmaya. Cok guzel isler yapiyor Leman, bizler de sayende goruyoruz.

Şirin dedi ki...

Küçük şaheser! Bu örtünün de üstüne bi şeycikler koymaya kıyamam ben! Yalnızca örtü olarak kalmalı.. Yapanın ellerine gzölerine sağlık! Hani hep bakar durur arada bir... Sonra da "yok ya ben yapamam zor gelir" deriz... Ama bu görüntüler küçük kıvılcımlar veriyor bana! Çıtır çıtır... Belki birgün yaparım diyorum artık! Yok öyle yapamam falan! İştahım artıyor galiba senin blogda gezerken... Bir de Nalan sağolsun çok teşvik eder beni bloguyla... İyi ki varsınız ya! Bana diyorsun ama senin bana uzakdan verdiğin güzel enerjiyi napalım. Tanrım bu güzel enerjini daha da arttırsın!
Badana işlerine gelince... yıllardır bir hobi olarak(!) başladığım iş. Sanki beni görsen sanırsın ki boyacı. Yalnızca boya mı? Badan,boya, kağıt kaplama... Elektrik ve su tesisatı da gelir elimden. Eşyalrın montajınıda genellikle ben yaparım. Küçükten başladım böyle gidiyor. Kimselerin işin de beğenmem... Bi Margaret Teacher böyledir, bi de ben... o da Başbakanlık yaparken bile izin gününde evin kağıdını boyasını yapıyordu. İnan akrabalığımız yok:)

www.blogcu.com/ikibin6

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlıcım,
Lemanın ellerine sağlık bu güzel örtü için.Çok eskilere gidip kendi çin iğnesi yaparken hayal ettim.Bir parça bittikten sonra diğerlerinin nerde ve kimde olduğu halen meçhuldur.Sonuç, sonuç yok canım.İnan bayıldım Nazlıcım.
Paylaşımın iin teşekkürler,harika bir hafta diliyorum.

Sevgiler

nagice dedi ki...

çok güzel görünüyor.leman'ın ellerine sağlık.
hiç modası geçmiyen el emeği göznuru değerlerimizden..

akçahan dedi ki...

"Kırmızıgül'ün adı var " parçası kadar ince bir ruhun yansıması olan çalışmadan dolayı Leman Hanım'ı tebrik ediyor, Nazlıcığımı yaklaşık iki ayın verdiği özlemle kucaklıyorum.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Leman'ın ellerine sağlık.Harika olmuş.işin dende anlaşıldığı üzere çok sabırlı çüNkü sabır isteyen bir emek.iyi günlerde kullansın.
Sevgiyle kal.

Serpilce dedi ki...

Günaydın Nazlım.
Bütün güzelliklerin bir arada olduğu bir gün geçirmen dileğiyle .
Öptüm.

Ben gelemedim Mersine oğluşum kendi geldi kayıt yaptırmaya.kısmet olursa sınav zamanı gelirim.o zaman görüşürüz.