5 Temmuz 2006

Nazlı Bebek 1 Yaşında...





Havai Fişek gösterisi için bir fırsat bulmuşken değerlendirmek istedim.Nedenmi? Nazlıca Hobby bugün 1 yaşına girdi.Evet sevgili arkadaşlarım; Geride bıraktığı 1 yıl içinde, sizlerden başka hergün ziyaret edip sessiz kalan izleyicilerim ve tesadüfen gelip hemen terkeden kişiler sayesinde yaklaşık 292.000 kişilik bir reytinge ulaşmış bloğum. Ortalama 2 günde bir güncelleyerek 200'e yakın konu, örnek, obje paylaşma şansım olmuş. İyi ki de blog açma fikrini benimsemişim. Sanal ortamda çoğu zaman amaçsız dolaşırken şimdi bloğum sayesinde gönlü güzel, çalışkan, paylaşmayı seven birçok arkadaşım oldu.. Yeni teknikler, fikirler öğrendim, daha üretici olmaya,hep iyi birşeyler paylaşmaya gayret ettim. Gelecek yıl aynı tarihde 2. yılını kutlamayı çok isterim. Doğal olarak paylaşmayı istediğim objeler, işler tükenecek ama ben vazgeçmeyeceğim. Yenilerini eklemeye ya da hobby dışındaki konularlada sohbet etmeyi sürdüreceğim. Blog çok iyi bir iletişim aracı, sizlerden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Hepinizi çok seviyorum, hiç birinizle olumsuz bir şey yaşamadım ve umarım böyle devam eder. Yüz yüze gelebilmeyi başarabilseydim size mutlaka aşağıdaki pastayı ikram ederdim. Siz öyle sayın yine de. Sayın Hakkı Devrim'in meşhur deyişiyle "Ömrünüze bereket" diyerek sevgilerimi gönderiyorum herbirinize.


11 yorum:

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışmın blogu birinci yaşı kutlu olsun ,ne hoş ne güzel:)
daha nice yaşlara ve nice paylaşımlara diyorum.
sevgilerimle:)))
Çokkk öpüyorum :)))

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Nazlı, Bloğunun birinci yılını kutlar, bize katkılarından ve katacaklarından dolayı sana teşekkür ederim. (Mail'in olsaydı kart gönderecektim.)

Sevgilerle.

incikboncuk dedi ki...

daha uzun yıllar burada buluşabilmek, güzel şeyler paylaşabilmek dileğiyle :)

Serra dedi ki...

Blogun birinci yasi kutlu olsun, nice senelere cikmak umidiyle. Bizler bu bloglar sayesinde yeni dostlar edindik, neler paylastik ve de ogrnedik. Devami dilegiyle.

Rengarenk dantel dedi ki...

nice nice nice yıllara canııım...

Adsız dedi ki...

Canım iyiki aramızdasın ,iyiki burdasın daha nice yaşlara inşallah!
Dostluklarımızın sürmesi dileği ile sevgiler,öptüm :)

Adsız dedi ki...

nazlıcım kutlarım. seni tanımaktan mutluluk duydum. başladığımdan bu yana hiç yalnız bırakmadın beni . çok teşekkürler. bende aynı fikri savunuyorum iyiki blog arkadaşlığı var. ne güzel. canım ÖMRÜNE BEREKET nice güzellikleri paylaşmaya.....

nagice dedi ki...

canım geciktim ama nice güzel yıllara diyorum hep birlikte.
seni tanıdığım için çok memnunum.hep bir likte güzel paylaşımlara..

NAZLICA dedi ki...

Mesaj bırakan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Herşey gönlünüzce gelişsin. İyiki varsın.

nisan dedi ki...

Güzellikler dolu nice yıllar dilerim..

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Bloğunun l.yaşı kutlu olsun.daha nica yıllara.seni tanıdığıma bende çok memunum.
Daha nice güzellikleri bizimle paylaşman dileğiyle.herşey gönlünce olsun.
iyiki varsın.Öptüm.