17 Temmuz 2006

Şık Örtüler

Yukarıdaki örtüler yorganlama ve aplike tekniği ile yapılarak, hafif yaz mevsiminde pike gibi kullanılmak üzere tasarlanmış.Örtülerde kullanılan kumaş, renk ve desen seçimi çok güzel. Dikiş bilen arkadaşlar için iyi bir rehber olabilir.Motifler İğne ardı gibi nakış tekniği ile filizler yapılarak zenginleştirilmiş. Yaklaşık bir haftadır annemin sağlık problemi nedeniyle olukça endişeli ve zor günler yaşadım. Doğal olarak nete girip sizleri ziyaret edemedim. Şüphesiz hepimizin annesi önemli ve çok değerli benim annem gibi. Annem o kadar iyi ve örnek insandır ki, değil biz torunları bile gözünün içine bakar. Bunca yıl bir kötü sözünü duymadık, en ufak bir kızgınlığını görmedik. Üzülmememiz için hastalığını bile bizden saklamaya çalışır. Nur yüzlü tontonum hepimizin sevgilisidir. Onun hasta olması hepimizi çok ama çok etkiliyor. Şimdi daha iyi ve benim şu anda tek dileğim kendini tamamen iyi hissetmesi. Hepinize sağlıklı, sıkıntısız bir hafta diliyorum. Posted by Picasa

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazlı'cığım annenin rahatsızlığına ne kadar üzüldüm anlatamam.Benim gibi ailesine düşkün insanları çok seviyorum.Annenin melek gibi bir insan olduğunu öyle güzel yansıtmışsın ki sanki tanıdığımız biri hastalanmış gibi hissettim.
Allah evlatlarına,torunlarına doyurur inşallah,geçmiş olsun.

Bu arada pike modellerine bayıldım,renkler ve model süper.

Serra dedi ki...

Cok gecmis olsun Nazli. Iyi ki yakininda annen, bizler gibi ailesine duskun insanlar obur turlu cok ac icekiyor. En ufa kseyde, resmen ucaga atlayip gidesim geliyor. Internet sagolsun, kamerada gozumle gormeyince rahat edemiyorum ben de.

akçahan dedi ki...

Nazlıcım Teyzemize çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Duygularını çok iyi anlıyorum. Benim Anneciğim de çok rahatsız ve bir an önce izne çıkıp yanına gitmek istiyorum. Onlar iyi olsunlar inşallah, zira ana gibi yar, (şimdilerde han-ı harap olsa da) Bağdat gibi diyar olmaz demişler.

nisan dedi ki...

Geçmiş olsun, umarım tonton anneciğin eski sağlığına bir an önce kavuşur...

Pikeler çok hoş ve sevimli, özellikle çocukların hoşuna gideceğini düşünyorum.

İyi haftalar...

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Anneciğine geçmiş olsun.Allahtan acil şifalar dilerim.iyiki yanındasın.
En kısa zamanda iyi haberlerini alırız.
Ayrıca pikede çok güzel.
Sevgiler.öptüm.

one ben bir sey dedi ki...

NAZLIŞIM
ANNECİĞİNİN RAHATSIZLIĞINA ÇOK ÜZÜLDÜM,ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ŞİMDİ DAHA İYİ OLDUĞUNADA ÇOK SEVİNDİM DAHA İYİ HABERLERİ DUYMAK DİLEKLERİMLE.TEYZECİĞİMİN ELLERİNDEN ÖPÜYOR SENİ ÇOK KUCAKLIYORUM.
PİKELER ÇOK CİCİ BAYILDIM.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım,hepinize yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten çok duygulandırdınız beni. Tontonum daha iyice, hiper tansiyonu var aniden atak yapıyor.Birçok sebebi var tabi. Sebepleri yoketmek için elimizden geleni yapıyoruz.Hepinize sağlıklı, uzüntülerden uzak güzel günler diliyorum. İyiki varsınız.

akçahan dedi ki...

Günaydın Nazlı..................

Adsız dedi ki...

Nazlıcımm çok geçmiş olsun anneciğine.Artık hiper tansiyonu olmayan neredeyse yok gibi zaten.En ufak üzüntüye ,strese gelmiyo çıkıveriyor.Allah şifa versin canım ellerinden öptüm annenin :))

Şirin dedi ki...

Annenin rahatsızlığını öğrendim... Çok çok geçmiş olsun... Ama malum bu hastalık geçici değil... Nalan'ın da dediği gibi sanki çevremizde yüksek tansiyonu olmayan yok gibi... Benim de derdim bu illet... Hepimizin nedenleri de , neler yapılması gerektiğini de biliyoruz ama bu hastalık en küçük bir boşluğu bile kendi lehinde çok iyi değerlendiren bir illet... En olması gereken şey sakinlik gibi...
"Hişt hişt sakin ol!
Sinirlerine hakim ol!"
Sertab'ın bu şarkısı her tansiyonum fırlayışında aklıma gelir... İyi ki de gelir... Yararını da görürüm... Bi çeşit meditasyon! Bence devir artık YOGA devri.. Hepimiz YOGA yapmalıyız! Ne de çenem düştü yine... Şu güzelliklere gelince... Picassa denilen program iyi hoş da resimlerin daha yakından görünmesini de engelliyor gibi... Ben bi türlü kabullenemedim.. Arada bi Picassa ile yollayayım diyorum görsellerimi... Ama içime sinmiyor nedense..
Hadi Nazlıcığım görüşmek üzere...
Annene ve kendine çok iyi bak!

ikibin6

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ NAZLI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ACİL ŞİFALAR ANNENE. NASILSIN GÜZEL DÜŞÜNCENE TEŞEKKÜRLER. ANNENİ BENİM İÇİN ÖP. BEN ANNALERE DAYANAMAM .ÇÜNKÜ ANNEMİ KAYBETTİM. ACISINI TARİF ETMEK İMKANSIZ. ÇOK ACİL ŞİFALAR SEVGİLER

NAZLICA dedi ki...

Semanur Günaydın canım, uğradım bugün, mamaları gördüm. Hiç ısrar etme yemiyeceğim:)))

Nalan aynen öyle, artık herşeyi saklamaya çalışıyoruz annemden, üzüntüye hiç gelemiyor.

Şirin üzüldüm sen daha çok gençsin,ilaçsız halletme yollarına git. Aslında çareyi bulmuşsun ne güzel." Sakin ol, sinirlerine hakim ol."Tansiyon ilaçlarının herbirinin ayrı yan etkisi var, hastaya ekstra bir hastalık daha çıkarıyor.Sen de kendine iyi bak canım.

Mamila çok sağol,tanrı sana da sabır versin. Anlayabiliyorum seni.

Hepinizi çok öpüyorum teşekkürler desteğiniz için

Rengarenk dantel dedi ki...

canım geçmiş olsun. anneler değerli olmazmı. allah acil şifaalr versin ve bi daha hiç hasta olmasın...