30 Temmuz 2006

Çiçek Bahçesi



Sevgili Arkadaşlar, tekrar sizinle olmak çok güzel. Gerçekten bir haftada özledim. Tatile giderken tek amacım tontonumun sağlığına kavuşmasıydı, şükür daha iyi. Hepinize ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.

Fotoğrafdaki örtü Sevgili Leman'ın sanat eserlerinden biri. Sanat eseri diyorum çünkü ilk baktığımda boyama zannettim, dikkatlice bakınca ince ince türk işi tekniği ve sarma kullanılarak yapıldığını farkettim. Ne emektir, ne göz nurudur bu dondum kaldım diyebilirim. İnsan böyle ince işleri kullanmaya kıymaz herhalde. Çok hoş, zevkli, renkleri pastel ve uyumlu renkler. İnce bir zevkin ürünü. Buradan Leman'a bizimle paylaştığı için tekrar teşekkür ediyor ve başarı dileklerimi gönderiyorum. Ayrıca hepinize mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum, hiçbiriniz hiçbir konuda darda kalmayın. Sevgiler. Posted by Picasa

6 yorum:

nagice dedi ki...

hoşgeldin canım.
bu arada gerçekten tam bir sanat eseri..ellerine gözlerine sağlık ..

nisan dedi ki...

Ben de boyama zannettim, harika olmuş, çok emek verilmiş, ellerine sağlık,iyi günlerde kullansın.

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin Nazlı'cığım,annenle güzel vakit geçirmene sevindim.
Leman Hanım'ın ellerine sağlık,inanılmaz güzel olmuş.

Adsız dedi ki...

hosgeldin sevgili Nazlım annenin iyi olmasına sevindim Allah onları basımızdan eksik etmesin.Leman ında ellerine saglık masaallah diyeyim cok cok güzel olmus.iyi günlerde kullansın insaallahsaglık ve sevgiyle kal...

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım hoşgeldin kurabiyem,
teyzeciğimin iyi oluşuna çok sevindim umarım sende biraz olsun dinlenmişsindir.Çok özledim yaw:) Sevgilerimle ,çokkk öpüyorum.İyi bir hafta diliyorum.
Sevgili Lemanında ellerine sağlık tablo gibi bir çalışma tek kelime ile harika.

Serra dedi ki...

dinlendigine sevindim, herkes gitti tatile, kimseler kalmadi buralarda. Leman'in eline gozune yuregine saglik. Harika bir sey, ben de once boyama sandim ki boyama bile olsa cook guzel olmus, bir de nakis oldugunu okuyunca masallah dedim.