3 Temmuz 2006

Haydi Kızlar Sergiye

[Diğer]

Ressam arkadaşımız Sevgili Mamila'nın yanında olduğumu hissettirmek ve çok uzaklardan hiç olmazsa sanal buketimi göndermek istedim. Nice başarılı sergiler Mamilacığım...

4 yorum:

akçahan dedi ki...

Mamila'yı tekrar kutluyorum ve arzu ettiği şekilde geçmesini diliyorum. Ayarlayabilirsek gitmeyi planlıyoruz, Nazlıcığım.

Adsız dedi ki...

allahım bu ne güzellik . canım çoook teşekkürler. ne kadar naziksiniz hepiniz. ben artık pc nin önünde sulu gözlü oldum. inanın bu desteği hep yanımda hissediyorum ne diyeceğimi bilemez durumdayım. çiçeğine çok teşekkürler. unuttuğum bir şey varsa affadin tekrar çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

NE KADAR NAZİKSİN NAZLIŞ:)MAMİLA GİBİ BENİM BİLE GÖZLERİM DOLDU .

NAZLICA dedi ki...

Semanur; gerçekten uğrayabilirsen bizi de temsil etmiş olur ve Mamila ile de tanışma fırsatı bulursun.İstanbul'da biryerden diğerine gitmek çok zor biliyorum. Umarım gerçekleştirebilirsin. Sevgiyle öpüyorum canım.
Mamilacığım;Yetenekli ve çalışkan birisin. Her türlü taktiri hakediyorsun canım.Ne mutlu bize seninle sanal da olsa arkadaşlık yapabiliyoruz ve ürettiğin güzelliklerden faydalanıyoruz.Dilerim daim olur. Çok öptüm canım.
Akidem; duygusal olduğunu hissediyorum, bunlar sevinç gözyaşları. Dilerim tüm hayatında hep sevinçten, mutluluktan ağlasın.Ben seni hep yiğenim yerine koyuyorum. O da senin yaşlarda ve şekermi şeker.Talihiniz açık olsun canım. Öpüldünüz kocamanından...