23 Haziran 2006

Yaşama Enerji Katalım

relax800x600

Son günlerde aynı eksende dönmekten çok yoruldum. Yaşama yeni bir enerji katabilmek için kısa sürede olsa mekan değiştirmek, farklı şeyler yapmak bana çok iyi gelir. Her yıl Mayıs ayında yazlık sezona başlardık, bu kez geciktik. Aslında gideceğim yerde de temizlik, düzen, alışveriş beni bekliyor ama yine de denize girebileceğim, elime kitabımı alıp birkaç sayfa okuyabileceğim ve dağdan denize eserken evime uğrayan mis gibi çiçek kokulu havayı içime çekebileceğim. Velhasıl kısa da olsa iyi gelecek bana. Serracığımın sende mi dediğini duyar gibiyim. Sadece 3 gün sonra kısmet olursa yine burada olacağım ve bu yaz boyu becerebilirsem ayrı ayrı zamanlarda birer haftalık 2 kez tatil yapacağım. Zaten yıllardır 15 gün izni bir defada hiç kullanmadım, hep ekonomik kullanıyorum anlayacağınız. Salı günü tekrar görüşmek üzere sevgili arkadaşlar hoşçakalın, kendinize yeni enerjiler katmaya çalışın. Hepinizi çok seviyorum.

4 yorum:

Serra dedi ki...

Boylesi olur tabi. Herkes tatil yapacak da kimse kalmadi geriye. Ne yapayim, idare edecegim artik. Iyi yolculuklar, iyi tatiller.

Serpilce dedi ki...

Nazılı'cığım,
güzel bir tatil geçirmeni dilerim.çalışan bir kişi olarak güzel bir tatili hakediyorsun.dağ ve deniz harika.iyice dinlen.Kendine iyi bak.
öptüm.

one ben bir sey dedi ki...

NAZLIŞIM KISA OLSADA BU TEBLİ-İ MEKAN :))) SANA İYİ GELECEK EMİNİM .BELKİ YÜZE YÜZE SANA GELİRİM NE DERSİN:))))SALI GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE:) ÇOKK ÖPÜYORUM KURABİYEMİ:))))

Şirin dedi ki...

Güzel dinlenceler arkadaşım! Deniz'in kokusunu her içine çekişin yeniden yeniden doğuşun olsun!