7 Haziran 2006

Kenar Dantelleri



Yukarıdaki fotoğrafta çarşaf ve yorgan ağzı olarak işlediğim danteller var. Bir hevesle yapıp sandığa doldurduğum danteller bunlar.Değerlendirebilmek için sanıyorum emekli olmam gerekecek.Artık hemen kullanamayacağım hiçbir iş başlamıyorum, akıllandım. Gün yüzüne çıkmayan o kadar çok elişim var ki, değerlendirme yapamadığım için ekstra bir sıkıntı duyuyorum. Zaman su gibi akıyor ve rutin bir şekilde dönüp duruyorum. Oysa ki, daha çok kitap okumak, spor yapmak, bilmediğim kültürleri keşfetmek ve hatta hiçbir şey yapmadan ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum. Benimle aynı duyguları taşıyan varmı, benmi çok yoruldum, tembelmiyim neyim bilmiyorum. Hadi duygularınızı paylaşın sevgili arkadaşlarım. Posted by Picasa

8 yorum:

Serra dedi ki...

Yok yok, merka etme bir sen degilsin. Tembellikle de alakasi yok hic. Ben de bu sabaha biraz daha uyumak istiyordum, hala da istiyorum ama kalktim, blog geziyor, yorum bilen yaziyorum yani. :)

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı el işleri konusunda haklısın. kullanmadığımız o kadar göz nuru iş varki...fakat çalışan birini başka uğraşlarala ilgilenmesi vakit ayırması geçekten zor sen bunları başaran biri olarak tenbellik kavramının çoook uzağındadasın. ALLAHIM . HAYIRLI SAĞLIKLI EMEKLİLİK NASİP ETSİN CANIM.güzellikler seninle olsun

NAZLICA dedi ki...

Serracığım; Genelde tembel değilim ama bu aralar tırnağım parmağıma ağır geliyor:)) Umarım geçer.
Mamilacığım; İyi dileklerin için çok teşekkürler.Emekliliği çok istiyorum ama şartlar şimdilik müsait değil, hayırlısı olsun diyorum.Sevgiler canım.
Uğradığınız ve yorum yaptığınız için çok sağolun arkadaşar, bu aralar müsafirlerim iyice azaldı, umarım benden kaynaklanan bir durum yoktur.

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,ne kadar güzel işler yapmışsın ellerine sağlık,ya bunlar değerlendirilir mi süs bunlar :)
Tembellik sanırım yaza mahsus herkes yaz deniz kum havuz moduna grdi ama ben almayayım:))))
çokkk öpüyorummmm akidemi:)))

one ben bir sey dedi ki...

Nazlış blogger tadilatta data baseleri taşıyorlarmış bu gün off um yani ama kelebekler orada çokk öpüyorum:))))Merak etme:)))

akçahan dedi ki...

Tembellikle alakası yok Nazlıcığım. Bir elde 5-10 karpuz tutmak mümkün olmuyor sadece. Kişi karakterini bulunduğu ortamlara taşıyor. İş hayatında da mükemmeli yakalama, her şeyin en iyisini yapma istidanda olanlarımızdansın bana göre. İş olabileceğinin en iyisi olsun, ev, özel hayat aynı şekilde gitsin istenince her şeye hele hele hemen kullanılamayacak işlere el atmak istemiyor insan doğal olarak. Merak etme bende aynı şekilde düşünüyorum, yalnız değilsin arkadaşım.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Candan; Yaz gelince herkesler dağıldı sanki.Bugün tadilat demişsin ama, bir sorun olmadı. Sana da yazabildim. Taşıma işini hafta sonuna bıraktılar heralde. İyi olduğuna sevindim, çok öptüm ben de.
Semanurcuğum; Herşeye hevesleniyorum, yapamayınca ya da yarım kalınca da geriliyorum canım. Geçer, zaman zaman oluyor. Sen iyimisin, merak ettim. Lütfen kendine dikkat et. Senin işin benden daha zor biliyorum. Çok öptüm canım

nagice dedi ki...

hepsi birbirinden güzel.ama biz ctembelliğe alıştık.nevresimler kolay geliyor..