11 Nisan 2006

Balkız

Kategori: Dantel



Yukarıdaki iki dantel de su,kahve ve çay tabaklarında kullanılmak üzere takım olarak tontonum tarafından yapılmış. Yapıldığı zamanı hatırlamıyorum, oldukça eski.Bu küçük örtüleri çok severim, yeri geldiğinde değerlendirmek için saklıyorum. Her iki örneği de şirin, tatlı, hoş bulduğum için Balkız adını verdim. Sizce de öyle değilmi?

7 yorum:

Serra dedi ki...

Ben ozellikle soldakini cok begendim. Yapacak vakit de kalmadi, bir tane var bardak altligim, cok kullanmayinca eskimiyorda. Ne yapsam ki?
Annenin eline saglik Nazli.

Adsız dedi ki...

Nazlı hanım merhaba serra soldakini bende sağ taraftakini çok begendim ben o modelden fiskos bile yaptım örmesi çok zevkli sıkılmadan yapılan bir mode.Annenin ellerine sağlık arkadaşım seninde yüregine saglık.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Saygılar

NuR dedi ki...

Canım, tontoncuğunun ellerine sağlık, ben onun ellerinden öperim:)))
Soldakinden bende de var,her ikisi de çok eski, güzel örnekler, güle güle kullan canımcım, öptüm, sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Ikiside birbirinde güzel Annenin elleri dert görmesin...

Adsız dedi ki...

Nazlış Bayıldım annenizin ellerine sağlık:))her şeyin küçüğü güzel bencede:)

NAZLICA dedi ki...

Serra hele benim evde hiçbir şey eskimez:))İhtiyaç olsa nasıl olsa işlersin canım. Yaptığın dantelleri görüyoruz, bu onların yanında çok kolay.
Seruhan; Bloğa koyarken bende düşündüm, bunlar büyültülerek çalışılsa fiskos olur diye. Senin maşallahın var uygulamışsın bile. Ellerine sağlık, çok marifetlisin.
Nur; annem bunlarla uğraşırken kızıyordum, ne gereği var, yorma diyordum. Ama şimdi elimden gelse hiç durmadan dantel öreceğim, çok seviyorum.İyiki annem benim lafıma bakmamış.Sen de iyi günlerde kullan canım.Senin paylaştıkların çok özel, heyecanla takip ediyorum.
Rahime; iyi dileklerin için sağol canım.
Candan; evet yaaa herşeyin küçüğü sevilir. Sen de bizim en küçüğümüzsün (yaş olarak tabi) onun için seni çok seviyoruz değilmi?:)
Hepinize tekrar teşekkürler, sevgiyle öpüyorum.

Serpilce dedi ki...

Her iki dantelinde çok güzel.
ikincisinden bende kardeşime fiskos yapmıştım.ben pek motif yapmayı sevmem ama büyük motif olduğu için beni pek sıkmadı.
Sevgiler.