7 Nisan 2006

Çarkıfelek

Kategori: Nakış Sevgili Nurgül'ün iğne oyası çalışmalarını paylaşmak istedim. Yukarıdaki fotoğrafta görülen örtünün ortası dantel olarak işlenmiş ve kenarına iğne oyası çalışılmış. Altdaki örtü ise tamamen iğne oyası olarak yapılmış. Nurgül iğne oyasını yeni öğrendi ve oldukça istekli. Birçok arkadaşımız buna benzer çalışmaları paylaştılar, belki farklı gelmeyebilir size ama Nurgül'ü yüreklendirmek amacı ile onun yaptıklarını da göstermek istedim. Şekil itabariyle örtü Çarkıfeleğe benzememişmi, nedersiniz?

17 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

nurgülün ellerine sağlık. bunlar ilkler ise sonrakileri merak ettim. başarılar....

akçahan dedi ki...

Maşallahı var Nurgül'ün. İkisi de çok güzel. Üstekinden benim de var, bir ara yayınlamıştım. Uç kısımları farklı sadece. İyi günlerde kullansın.Bahtı açık olsun. Sana da keyifli, huzurlu bir hafta sonu diler, maharetli Teyzeciğimin de ellerinden öperim.

Adsız dedi ki...

Selam
Nurgül hanımın ellerine sağlık.
Ben bu modelden havlu kenarı yapmıştım ama onu bile yaparken baya zorlanmıştım gercektende çok emek isteyen bir iş sizinde yüreginize sağlık.
Paylaşımlarınızın devamı dilegi ile

NuR dedi ki...

Benim güzel arkadaşım, ne ince ve hassastır. Tabii ki yüreklendirmek gerekir, çok iyi yapmışsın. Ama Nurgül çok başarılı, maşaallah. Allah iyi günlerde kullanmak nasibetsin.Ellerine sağlık, senin de gönlüne, öptüm kocaman:)))
Sevgiyle kal.

ev perisi;) dedi ki...

İğne oyasından olanı çok beyendim eline sağlık nurgül...
Paylaşımın için sağol sevgilinazlı...
mutlu hfta sonları...

Adsız dedi ki...

harika üsttekinden biraz benim yatakodası takımım ama satın almıştım ben yapanların emeğine ellerine sağlık www.blogcu.com/dileks

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlıcım, senin ve anneciğinin kandilinizi kutluyorum, teyzemin ellerinden öperim, iyi hafta sonu diliyorum.
Öptüm kocaman.

Adsız dedi ki...

Nazlıcım harika bir şey Nurgülün ellerine sağlık eveettt tıpkısının aynısı çarkıfelek bencede.Hayırlı kandiller diliyorum.sevgilerimle.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Nurgül'ün ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Bu aradada kandilin mübarek olsun.
Sevgiler.

NAZLICA dedi ki...

Nazlı, böyle giderse süper olacak, çok istekli.
Akçahan;Sağol canım iyi dileklerin için. Annemi sizin için öpüyorum.Senin de öpenlerin eksik olmasın sevgili arkadaşım.
Şükran, iğne oyası bilmediğim için sanırım bana çok zor geliyor. Beğenin için teşekkürler.
Dilek, ziyaretin memnun etti. Bloğunda başarılar diliyorum.
Nur, elimden geldiğince gençleri desteklemeye çalışıyorum, bu bana ayrıca manevi bir huzur verir. Canım benim sana da iyi bir hafta sonu olsun.
Candan sana da hayırlı kandinler, çark tamam da felek uymuşmuuuu:)))
Serpil; teşekkürler, eminim Nurgül bu sayfayı görecek ve çok mutlu olacak.
Hepinize iyi kandiller diliyorum arkadaşlar

Adsız dedi ki...

Kandiliniz mübarek olsun.

Adsız dedi ki...

Kandiliniz mübarek olsun!!

akçahan dedi ki...

Hayırlı Kandiller.

NAZLICA dedi ki...

Seruhancığım; Bloğun olmadığı için sana yorum yapamıyorum. Serra'nın bloğunda çalışmalarını görüyor ve çok beğeniyorum. Ellerine sağlık, çok beceriklisin.

Beyhan, Yasemen ve Akçahan; Size de nice mutlu kandiller diliyorum.

Adsız dedi ki...

nazlıca merhaba
kalp kalbe karşıymış gerçekten. birkaç haftadır bu üstteki örneği arıyordum. bir arkadaş benim morifli salon takımımı görünce bundan yatak odası takımı da yapıyorlar dedi büyütüp. bende o zamandan beri arayış içindeydim. çünkü motifliyi ördüğüm için biliyorum hem kolay hem de iğne oyası gibi duran bir örnek. yalnız senden bir ricam olacak. acaba daha büyük fotoğrafı var mı sende? eğer varsa çok hayra geçecek gerçekten. tekrar çok teşekkür ediyorum. mailim saadetkasapoglu@gmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba , Saadet hanimin blogunda da belirtmistim . Bu ornekler cok guzel. Yapanlarin hazirlayanlarin sunanlarin eline saglik. Sizden de ricam yapraklarin nasil yapildigini bilen varsa lutfan aciklayabilir mi ?

Adsız dedi ki...

merhaba bu ornek cok guzel olmus elinize saglik. yanliz ben yapraklar nasil yapilmis anlayamadim eger yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim