15 Şubat 2006

Fahire

Kategori: Dantel Sevgili Nurgül'ün çeyizinden bir örtü. Bence çok yetenekli, öğrenmeğe meraklı, çalışkan bir genç kız. Aslında ben onu Tiyatro sahnelerinde falan görmeyi hayal ediyordum. Çünkü taklit yeteneği olağanüstü. Küçük parodileri ile bizi kahkahalarla güldüren, rol yeteneği oldukça gelişmiş,anında doğaçlama oyunlar çıkaran biri.Ancak yaşadığı koşulların olanaksızlığı bu yeteneklerinin üzerine gitmesine engel oldu.Şansı bol olsun diyorum. Yukarıdaki örtüyü 60 numara naylon iplikle işlemiş.Halen çalışıyor olmasına rağmen iğne oyası öğrenerek örtüler yapmaya başlamış,onları da birara paylaşacağım. Örtü parlak, güzel ve mükemmel gözüktüğü için Fahire adını aldı. Ben beğendim ya siz?

9 yorum:

akçahan dedi ki...

Örtü de adı da çok güzel Nazlıcım. Sevgili Nurgül'ün bahtı da Nazlı Ablasının verdiği bu isimle özdeşleşsin, parlak ve mükemmel olsun inşallah. Ablasının sevgi dolu yüreği de güzelliklerle karşılaşsın hep. Sevgilerimle ince ruhlu, güzel arkadaşım.

Adsız dedi ki...

Nurgül'ün eline sağlık.İstediği yerlere gelir inşallah...

Adsız dedi ki...

Nazlıcım Nurgülün ellerine sağlık ne yazıkki ülkemizde yetenekli gençlere sunulan imkanların kısıtlılığından mesela bir tiyatro okulu olmaması gibi,böyle yetenekler kaybolup gidiyor:))Sevgilerimle

NuR dedi ki...

Nazlıcım, Nurgülün şansı açık olsun inşaallah. Yetenek tek başına maalesef ülkemizde yeterli olmuyor, şans lazım ...Ellerine sağlık, mutlu günlerde kullansın:))) İsimler harika gidiyor, sen bu konuda müthişsin:)))
Öptüm, sevgiyle kal.

Serra dedi ki...

Cok guzel olmus, genelde bu ortunun desenini bohca kenarlarina kullaniyorlar, emegi cok oldugu icin, Nurgul'un eline saglik, ortu yapmis. Allah talihini guzel yapsin.

Adsız dedi ki...

BİR BAŞKA SAYFADA BAŞKASI ADINA AÇIKLAMADA BULUNMUŞSUNUZ.KİMSENİNİN KİMSEYE HAKARET ETMEYE HAKKI YOK O DENSİZ KELİMESİNİ AYNEN SİZE İADE EDİYORUM.İSİM VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM.ELEŞTİRİLERE AÇIK OLMALISINIZKİ SAYFALARINIZIN DEVAMLILIĞI GELEBİLSİN.SİZLERİ TAKİP EDİYORUM YİNEDE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Adsız dedi ki...

Cok degisik bir model.Nurgülün ellerine saglik.Allah yardimcisi olsun..

Serpilce dedi ki...

Nurgül'ün ellerine sağlık.çok güzel ve kullanışlı bir örtü olmuş.iyi günlerde kullansın.
Sevgiler.

akçahan dedi ki...

Nazlıcııım Günaydııın.:)