27 Şubat 2006

Bebek Giysileri

Kategori: Örgü





Tüm arkadaşlara iyi bir hafta dileklerimle başlamak istiyorum. Baharın ucu göründü gibi, yakında yün işlerine elveda diyeceğiz bir süreliğine. Cumartesi güzel havadan faydalanarak uzakda oturan bir arkadaşımı ziyaret ettim. Artık bir yere giderken fotoğraf makinasını da götürmeyi alışkanlık haline getirdim. İyi de oldu ve bu sayede sizlerle yukarıdaki bebek işlerini paylaşma olanağı bulabildim. Her zaman çok taktir ettiğim, bir zamanlar komşum olan arkadaşım Emine harika bebek giysileri yapmış emekli olduktan sonra. Hepsini gösterdi ve ben hayran kaldım. Kendisi hemşire olduğu halde o yoğun mesaisine karşın, 2 çocuk büyüterek, evini eşini dostlarını ihmal etmemeyi başarmış, çok çalışkan, pozitif enerji dolu bir insan olduğunu söylemek istiyorum. Yukarıdaki giysilerden küçük bir valiz dolduracak şekilde, çeşitli model, renk ve ebatda işleyerek bebeği olacak olan yakınlarına, dostlarına hediye etmek amacıyla hazırlamış.İmrendim doğrusu.Şimdilerde gözündeki bir problem nedeniyle pek iş yapmamaya gayret ediyormuş. Ben çok sevdim yaptığı işleri, umarım sizlerde yukarıdaki örneklerden faydalanırsınız.

10 yorum:

Serra dedi ki...

Ben boyle suslu gorunce acaba toruna filan mi diye dusundum. Emine hanimin eline saglik, bu guzel yaptiklarini ilerisi icin kendi torunlarina saklasin, cok guzel gorunuyorlar.

akçahan dedi ki...

Çok cici! Ben bayıldım hırkaya. Serra'ya katılıyorum bizim elişici başı kızkardeşim de şimdi kendi kızlarına dantel,iğneoyası yapamaz halde. Saklasın bunları Emine Hanım.Seni öpüyorum Nazlıcım, hoşçakal..

nagice dedi ki...

harika olmuşlar.ellerine sağlık.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Emine hanıma geçmiş olsun ve ellerine sağlık. Hırkaya bayıldım,, çok şirin...Makinanı yanından hiç ayırma
Öptüm sevgiyle kal:)))

Adsız dedi ki...

nazlıcım iyi bir hafta diliyorum:)hepside harika şeyler giyecek bebekler şanslı:))) çok öpüyorum:))

Adsız dedi ki...

Çok ciciler Emine hanımın eline sağlık...
sevgiler.

Adsız dedi ki...

Yelleklerin modeli cok güzel.Emine hanimin ellerine saglik.Cok gecmis olsun..

akçahan dedi ki...

4 MİM OYUNUNDA SOBELEDİMM.. KOLAY GELSİN.

Adsız dedi ki...

Emıne hanımın elıne saglık cok cıcı yelek ve kazak sahıplerı ıyı gunlerde gıysın.saglıklı gunler dılerım sevgıler

Serpilce dedi ki...

Emine hanımın ellerine sağlık.hepside harika olmuş .kendisinede sağlık dolu günler diliyorum.
Sevgiyle kal.