20 Ocak 2006

Sadegül

Kategori: Dantel Basit ama çok hoş bulduğum bir köşe modeli. 60 numara naylon iplikle çalıştım. Gül motifi olunca Serra geliyor aklıma hemen. Belki de arşivinde bu örnek vardır, ya da paylaşmıştır. Birkez daha görmenin bir zararı yoktur değilmi:) Temiz, güzel ve sade bir örnek olduğu için adı SADEGÜL oldu. Umarım seversiniz.

12 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Çekinmek mi!

Koyduğun isimler çok güzel. Müthiş örnekle uyum sağlıyor. Benim de aklıma Serra geliyor gül motiflerini görünce, aslında dantel deyince de hemen geliyor. Ellerine sağlık çok sade ve güzel duruyor.

Meral dedi ki...

Çok güzel adı gibi sade ve güzel olmuş ellerine sağlık

ev perisi;) dedi ki...

çok zarif gözüküyor canım ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

Super ellerine sağlık Nazlıcım .Hakikaten gül deseni(desen mi diyoruz) dantelde çok zarif ve güzel duruyor.))Bulduğun adlarda çok yakışıyor doğrusu bayılıyorum:)))Çok öptüm:)))

mehmet livvarcin dedi ki...

malum ben erkek olduğum için pek vakuf değilim bu konulara ama dantellerde el emeği göz nuru olduğu için herkesin hoşuna gidiyo, elbet benimde

Serra dedi ki...

Nazlicim eline saglik. Ben daha eklemedim bu ornegi. Benim ekleyecegimde gullerin ustunde bir de yaprak seklinde gul var ve baklava dilimleri seklinde yapilip, birlestirince fiskos gibi olmus.
Ayni model bile olsa, degisik kullanim alanlarini gormek gostermek bence cok guzel. Bazen gormeden nasil olacagini hayal edemiyor insan. Her zaman taraftarim, aynisi bile olsa tekrar eklemeye.

Serpilce dedi ki...

Ellerine sağlık Nazlı,
İyigünlerde kullan.
Sevgiler.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlıcım,
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş, dilimli kenarlar çok hoşuma gitti.
Güzel örnek.
Kocaman öptüm, sevgiyle kal.

akçahan dedi ki...

Nazlıcım çok sade ve de çok güzel olmuş.Ben bu tarz modelleri daha çok beğeniyorum. Sadegül ve Nazlı isminde amcakızı sıra arkadaşlarım vardı ortaokulda.Bu vesileyle onları da andım, Sevgiyle ve hoşçakal canım.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Arkadaşlar, güzel yorumlarınız ve beğenileriniz için çok teşekkürler.

Elifce dedi ki...

Nazlım gerçekten güzel olmuş elin güzel belli ellerin dert görmesin yüreğine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

Örneğin adı yine tam oturmuş Nazlı ,adı gibi sade ve güzel bir model ellerine sağlık...