18 Ocak 2006

Kokoş Çetik:)

Kategori: Örgü






Yukarda siyah olan pul ekleyerek işlenen bir Çetik (Serra böyle diyordu). Çok şık ama gereksiz bir emek geldi bana. Arkadaşım pazar'dan almış ben de fotoğrafladım. İki şişle örülmüş. Altta görülenler ise bana daha önce hediye edilen Çetikler. Tabi sönük kaldılar siyahın yanında. Siz nedersiniz arkadaşlar, pulla örmek istermiydiniz. İsterseniz yukarıdaki bir fikir verecektir umarım.

7 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Kokoş çetiklere çekinmeden bakmak ne güzeeel :))

Ben de pullu istemezdim ama hediye olursa akan sular duruyor!

NuR dedi ki...

Nazlımcım, patikler çok güzel. Annem ve bana yardıma gelen kardeşim sağolsunlar, her kış birkaç tane hediye ediyorlar, epey geniş bir koleksiyonum var, evde sürekli spor papuç giydiğim için kullanamıyorum. Hem de o emeğe de kıyamam valla, her gün gyersen bir kışta üç dört çift eskir, kıyamam...
Trakya bölgesinde çetik deniliyor.
Canım öptüm:)))

Serra dedi ki...

Ben mi demisim, hic hatirlamiyorum ama dogrudur. Yalinz ben boncuk gibi hatirliyorum, belki bunlar pulludur. Bana da sorarsan, kullanmak icinse tabi pulsuz boncuksuz, yikamasi kolay olani tercih ederim de artik ben de giyemiyorum. Ustunde kugu olani da ilk defa gordum, gercekten farkli olmus. iyi gunlerde kullanmak nasip olsun. ben kullandigimda terlik icine giyerdim, o zaman eskimiyor.:))

nagice dedi ki...

saadetin sitesinde boncuklu olarak açıklamalı vardı.aslında çok abartılı durmuyor.şık duruyor.ben örmedim benim yok ama ören arkadaşlarda gördüm.

Adsız dedi ki...

Bende de birkaç patik matik çetik metik var bir pullu olsun isterdim ama giymek için değil asmak için:)))Bebeklik çorap aaa o çorapmış patik değil yaw asılı duruyor onu yayınlayayım:))))aklıma geldi şimdi Nazlıcım bak:)))Bu arada hepsi çok güzeller ama kuğulu çok emekli bence:)))Sevgilerimle öptüm:))))

Adsız dedi ki...

Ben de çok severim ve giyerim. Trakya lı tanıdıklarımdan hep çetik diye duydum.
Sevgiler,

akçahan dedi ki...

Nazlı pul değil de boncukla yapılıyor onlar. Bende de var arkadaşımın annesi örmüştü ve bloguma eklemiştim bir ara. Siyah olanı nereye koydum bilemiyorum ama pembe yün pembe boncuklu olanı patik giymesemde sevimli buluyorum.Sevgiler...