25 Ekim 2005

Edgüer

Kategori: Örgü Hep kendimiz için birşeyler paylaşıyoruz. Hadi bugün sevdiğiniz bir erkeği (eşiniz,oğlunuz,yeğeniniz vs.) mutlu edelim. Üzerinde birçok örgü tekniği ve model barındıran bu sweateri keyfinize göre dizayn edin, sıcacık bir kış geçirmesi için sevdiğinize armağan edin. (Edgüer'in sözlük anlamı: Er,İyi) Alıntı: Clanarans Sweaters

--
Posted by NAZLICA to Örgü at 10/25/2005 10:37:00 AM

4 yorum:

Adsız dedi ki...

dogru söyledin sevgili nazli nedense erkekler bu el isi konusunda en geride kalanlar oluyor.aslinda onlar icinde bak ne güzel modeller var. paylastigin icin tesekkürler.sevgiler.

Serra dedi ki...

Nazli ,sen bu isim bulma isinde beni gectin, cok orjinal seyler buluyorsun. Vakit oldukca oturup isim sozlugu mu okumaya basladin ya? :-) Benim isimler sozlugu galiba, boyle degisik seyler pek cikmiyor.

NAZLICA dedi ki...

Münevver; Erkekler elörgüsü giysileri çok seviyorlar.Yiğenim var her kış ne olur hala bere,çorap ör diye yalvarır.Zor beğenir olmasına rağmen yaptıklarımı kullanıyor, çok değerli geliyor ona.

Serracığım; Olurmu hiç, Türkçe,Farsça isimleri barındıran bir sözlük bu.Objeye en yakışacak ismi kendimce buluyorum.Tamamiyle tesadüf.Senin koyduğun isimler de çok hoş.

manolya dedi ki...

En son kardesime kazak örmüstüm. Özellikle kol örmek çok zor oluyor, ör ör bitmiyor. Açikca söylemese de agbim birseyler istiyor gibi. Hep bu tip bir kazak örmek istemisimdir kendime, kismet olmadi.
Sevgiler