23 Eylül 2005

KANAVİÇE VE DANTEL EL ELE


Karyola eteği olarak yaptığımız bir çalışma. Kanaviçe ve dantelin uyumunu sağlamaya çalıştık. Danteli annem örmüştü. Bildiğiniz gibi karyola eteği şimdilerde kullanılmıyor.Sandığım kullanmadığım işlerle dolu.Zaman zaman açıp seyrediyorum.Değerlendirmek için henüz zaman bulamıyorum.Emeklilik olunca belki yapabilirim diye umut ediyorum sadece.
  • Dantel Yakın Plan
  • 5 yorum:

    Serra dedi ki...

    Hem danteli hem kanavicesi cok guzel olmus, birbirini bulmus sanki. insallah emeklilikte heps yerini bulur, bende bir suru ortu var, ne diye yaptigimiz belli olmayan ama zaman i gelince, iste yerini buldu dedigim islere yariyor.

    Adsız dedi ki...

    Gercekten emek verilmis bir is.Allak güle güle kullanmak nasip etsin...

    Adsız dedi ki...

    ikiside çok güzel ve uyumlu olmuş Nazlı elinize sağlık canım,ama bence arada bir sandıktan çıkarıp ser,keyifle kullan...

    nagice dedi ki...

    çok harika.dediğin gibi şimdilerde pek kullanılmıyor ama benim tavsiyem pike olarak değerlendirmen.rengi uygun bir pike alarak ona dizayn ediyorlar.

    NAZLICA dedi ki...

    Serra, ben de gördüğünden göz kirası ister derler ya, aynen öyleyim. Beğendiğim birşeyi mutlaka denemek isterim, onun için de hala kullanamadığım bir sürü örtü var.
    Rahime iyi dileklerin için çok teşekkürler.
    Nalan katılıyorum sana. Bu kadar emek verildikten sonra mutlaka ara sıra kullanmalıyım.
    Nagihan; iyi fikir pike ağzına monte edilebilir, lila rengi bir pike ile çok hoş olur. Teşekkürler

    Bıraktığınız yorumlar için hepinize teşekkürler arkadaşlar.