19 Eylül 2005

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE


Biraz nostalji yapmak istedim. Yukarıda Kanaviçe Yatak Takımımın örneği var. Elişi olarak ilk öğrendiğim kanaviçe idi. Rahmetli anneannem tüm malzemeleri alarak, kendine bir yastık örtüsü yapmam için motive etti beni. Çok iyi bir iş çıkaramadım o zaman ama yine de kullanarak hevesimi kırmadı ve beni destekledi. Nur içinde yatsın annaneciğim.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Kaneviçenin kendisi de kenarı da çok güzel..

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik Nazli.Büyükler zaten insani motive etmese kimse bir sey yapamaz.Bu arada senin acemiligin bu ise ustaligina ne demeli...

Adsız dedi ki...

güller zaten çok zarif ama ben dantele takıldım.çok değişik.ellerine sağlık.

Meral dedi ki...

Nazlı kaneviçe örneğin çok güzel gerçekten de. Ben kaneviçelere bayılıyorum. Elimde bikaç tane daha örneğim var benim de. 16 lılı yaşlarımda büyük bir zevkle işlemiştim :-)

Adsız dedi ki...

Gonca güller çok güzel duruyor ,renklerde çok hoş,güle güle kullan Nazlı'cım çok güzel...

akçahan dedi ki...

Kaneviçe'nin yeri ayrı benim için.Hiçbir zaman da vazgeçilmeyecek bir iş diye düşünüyorum Nazlıcığım sevgiler.

Serra dedi ki...

Cok da guzel olmus, acemiligim diyorsun ama Nazli. Danteli de kolay gorunuyor ama bir okadar da degisik. Annene de allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili arkadaşlar, tüm yorumlarınız için çok teşekkürler. Bir yanlış anlamayı düzeltmek isterim. Bu takımı acemiliğimde yapmadım.Cümleyi yanlış kurmuşum heralde. Elişi yapmaya ilk olarak kanaviçe ile başladım demek istemiştim ve o da anneanneme yaptığım bir yastık örtüsü idi.Sevgiler sunuyorum.