29 Eylül 2005

AHŞAP FİMO KUTU

FİMO KUTU
Basit olarak gerçekleştirdiğim bir kutu bu.Lacivert,sarı,açık ve koyu yeşil renklerdeki fimo hamurunu incelterek iç içe sardım.Rulo haline gelen bu malzemeyi bastırmadan yuvarlayarak incelttim ve eşit aralıklarla kestim.Kestiğim parçaları daha önce yeşil renge boyadığım kutunun kapağına ortadan başlayarak yerleştirdim.Gelişigüzel yerleştirdiğim rulo parçalarını üzerinden yuvarlak bir cisimle bastırarak düz bir yüzey haline getirmeye çalıştım.Evde bulunan sedef boncukları kutu kenarına hamurun içine bastırarak dizdim ve fırınladım.Daha sonra birkaç kez vernikledim.Hediye olarak verdiğim bu kutunun yapılması oldukça zevkli ve kolay oldu.

11 yorum:

NuR dedi ki...

Bugüne kadar, yaptığım elişlerini yakın çevremdekilerle paylaştım. Artık herkesin de görmesini arzu eder oldum. Çok aceleci bir okadar da heyecanlıyım. Zamanla herşey daha iyi olacak sanırım.Kibarlığın için çok teşekkür ederim. İlk yorum ...:-) Bunu hep anımsıyacağım.Sevgiyle kal.
Nur
mail adreslerine ulasamiyorum

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik cok güzel olmus.

Serra dedi ki...

renkleri ne guzel, insanin gozu takiliyor. hediye ettigin gule gule kullansin.

Tuhfe dedi ki...

Ellerine sağlık. Kıskanmaya başladım Fimo çalışanları :))

Adsız dedi ki...

fimo hamuru ile bir şeyler yapmak çok zevkli gözüküyor. nedense hala bulaşamadım bu işe..

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık ne güzel olmuş. Hediye ettiğin kişi güle güle kullansın.
Sevgiler

Nilüfer dedi ki...

Çok güzel bir çalışma olmuş

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Eminimki çok zevkle çalışmışsındır fimo ile. Zevkli olmasının yanında çok güzel bir şey çıkmış ortaya.
Sevgiyle

Adsız dedi ki...

çok hoş olmuş nazlı eline sağlık,bende Filiz gibi hala tanışmadım fimo ile nedense .

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Arkadaşlarım, bıraktığınız yorumlar için çok teşekkürler. Filiz ve Nalan, fimo çalışması çok zevkli lütfen deneyin.

mamila dedi ki...

SEVGİLİ NAZLI KUTU ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK. RENK DAĞILIMI ÇOK HOŞ OLMUŞ. FİMO ÇALIŞMASI ÇOK ZEVKLİ BEN VE KURS ALAN ARKADAŞLARIM BAŞKA FORMLARDA DA YAPMIŞTIK. GÜZEL HAFTA SONLARI DİLERİM SEVGİLER