9 Ağustos 2005

RENKLERİN DANSI



Arkadaşların birçoğu paylaştılar çeşitli örnekleri.Benim de kullanmaya kıyamadığım oyalı havlularım var sizlerin de görmesini istedim. Örnekler farklı sanıyorum.Henüz büyük boyutta fotoğraf göndermeyi beceremiyorum.Umarım işinize yarar.

6 yorum:

Serra dedi ki...

Alttakini Nagihanin blogundan hatirliyorum ama ustekinden emin degilim. Hem ayni model bile olsa, farkli renklerde orulmus oluyor, ben boyle degisik hallerini gormeyi de cok seviyorum. Elinize saglik, ama arada bir kiyip kendiniz icin kullanin bence.
Bu arada fotograflar icin uzulmeyin, ustune tiklayinc aacilan boyuttan gayet guzel ornek cikarabilecegimiz kadar anlasiliyor. Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

sevgili Nazlı ellerine sağlık ikiside çok güzel.üsteki örneğe incili küpe diyoruz biz çok sevdiğim bir örnek.iyi günlerde kullan.sevgiler.

Tuhfe dedi ki...

Ellerine sağlık, çok güzel görünüyorlar.
İyi günlerde kullanman dileğiyle,

Sevgiler.

nagice dedi ki...

ikiside çok güzel ellerine sağlık.iki örnektende yaptım ben.ütüleme açısından çok güzel bir örnekler.ütüye geliyor.
pazar akşamı annem tatilden döndü. izmirden bir örnek getirmiş.bu akşam söyledi ama görmedim.yarın sabah gittiğimde göreceğim inşallah.
2 gecedir düğünde helak olduk.iki muhabbet yapamadık.yarın mantı yapacağız bana misafir gelecekte o zaman kayatırız artık.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler.
Serra doğru söylüyorsun,ertelemenin bir anlamı yok.Eskisinler de yenilerini yapayım değilmi.
Münevver sayende modelin İncili Küpe olduğunu öğrendim,seninle birlikte anarım bu modeli artık.Teşekkürler arkadaşım.
Tuhfe,sayfanı zevkle takip ediyorum. Çok tatlısın.
Nagihan,annenin getirdiği modeli paylaşırsın artık bizimle değilmi?Bir de Mantının fotoğrafını bekliyorum sayfanda:)Çok severim.
Sevgiler hepinize

nagice dedi ki...

tabi canım örneği aldım.mantıyıda adım adım resmettim.eşim yüklemeyi yapsın hemen aktarırım.yükleme işi onun ben ellemiyorum.
yeni örneklerde çok güzel.ellerine sağlık.