4 Şubat 2009

Patikler

Bazen insan yazmakta zorlanır ya, bugünlerde öyleyim. Kış, hastalıklar vs derken ruhen yorgun olduğumu hissediyorum. Bahar gelsin de hiç gitmesin diyesim var, ne mümkün?Ülkemizin konumuna ters. Kuzey kutbunda yaşayanları düşünerek sabretmek gerek değilmi?
Neyse özetle çok verimsiz bir kış geçiriyorum, birçok proje uçuşuyor kafamda, başlamış olduklarım da var da, her gün ertesi güne devrediyorum düşüncelerimi.
Ben bu patiklere bayıldım. Küçük parçalar hem çabuk bitiyor hem de çok güzel oluyor. Boşuna dememişler herşeyin küçüğü sevilir diye. Tamamı
Ravelry'den alınmıştır. Umarım hayalinizdeki patik burdadır.













12 yorum:

one ben bir sey dedi ki...

Bayıldımmmmmm ben bunlaraaaaa

Nazlış kodlar kaymış onları düzeltsene resim araları çok açılmış
öpüyorum

Damak Tadı dedi ki...

Çok sevimliler bunlar Nazlı'şım..Bebek olmak varmış bunları giyebilmek için..Gönlüne sağlık canım benim..))Yine harikasın inan..)


Mayalı kurabiyeler ve kekler-pastalar bizdede hemen tüketilemiyor..Bizde kalabalık aile değiliz ama giden gelenimiz fazla canım..Bu tür mayalılar olsun farklı kurabiyeler olsun,pişirdiğimde yenilecekleri ayırıp diğerlerini sıcak sıcak buzdolabı poşetlerine doldurup dondurucuya kaldırıyorum..Aniden gelen misafirler için çok iyi oluyor..Buzdolabından çıkarıp 15-20 dk bekletincede fırından çıkmış gibi oluyor.Isıtmaya gerek bile kalmıyor..Bu yöntem çok güzel..Almanya'dan kalma bir alışkanlık bende..))Umarım seninde işine yarar canım..Hatta bize kalabalık misafir gelecek olduğu zaman ben 1 hafta önceden hazırlayıp dondurucuya atarım..Misafirlerin gelecek olduğu gün annecik hepsini çıkarıp servis tabaklarına dizer..Bence bu yöntemle hem hazırladıkların tazecik kalacak hemde ziyan olmayacaklar canım..Öpüyorum yanaklarından..Uzun oldu ama kusura bakma canım..))

Adsız dedi ki...

Merhaba canım
Bunlar ne kadar şirinler. Hele en üsttekine bayıldım, çok tatlı.

Damak Tadı dedi ki...

Güzel bir hafta diliyorum Nazlı'şım..Kocaman öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum canım..

NuR dedi ki...

Ayyy bunlar çoook şekerler, bayıldım. Nazlım uzun zamandır ben de senin gibiyim. Geçecek diye bekliyorum, neredeyse kış bitti, hiç bir iş yapmak istemiyor canım, ev-el işi zor geliyor valla.
Sevgiyle kal, öptüm

Adsız dedi ki...

Canım sayfamda ödülün var alırmısın?

leyya dedi ki...

nasıl güzel şeyler bunlar..bayıldım hepsine birden.

Tijen dedi ki...

Fakat bu patiklere giyen ayakların bunlardan daha güzel olduğu konusunda herhalde hemfikirizdir. Ben Maya'nın ayakları minikken öpmekten bıkmazdım. Şimdi kocaman oldu kuzunun ayakları!

Lúcia dedi ki...

Hi dear Nazli

All of the shoes are lovely, but the strawberry one is awesome!
Very, very cute.

Bye

ps: I have already included your blog on my links list.

Aşk Meleği dedi ki...

bayıldım ben bu patiklere ne muhteşemler örmek istedim hemen :))

Berceste dedi ki...

I agree Lucia! Strawberry is the best!

Ben cilekli olanlardan alabilir miyim bizim Prensese :) Bayildim onlara...

Unknown dedi ki...

Patiklerin hepsine bayıldım.Oğluma örneklerde gösterdiğiniz 4 nolu patiği yapmak istiyorum.Nasıl yapıldığına dair bir bilgi bulamadım.Yardımcı olursanız sevenirim.