13 Şubat 2009

I Love Your Blog



Sevgili Armina bana bu ödülü göndermiş, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bloglar artık vazgeçilmezimiz oldu. Yaklaşık 3 yıldır beni ziyaret eden ve sıkı takipçisi olduğum blog dostlarım var. Tek tek ayırmak istemiyorum, hepsinin birbirinden farklı meziyetleri, güzellikleri var. Bunun için ben de bu ödülü Takip Listemde olan tüm blog yazarı arkadaşlarıma göndermek istiyorum. Hep var olsunlar, birlikte zenginleşip büyüyelim.

5 yorum:

Şirin dedi ki...

Canım blog arkadaşım Nazlıcığım! Bu bloglar alemi olmasaydı seni nerden tanırdım ben. Sen ve blogumun benim vazgeçilmezlerim arasında... İyi ki de varsınız:))
Bu arada bloger'in şu blog listem uygulamasında senin blogun güncelleştirmeleri gözükmüyor. Ben yine eski usul kendim gelip kapıyı çalıyorum. Anlayacağın uzaktan kumada bozulmuş:))
Bu arada bir kaç saat sonra eda edeceğimiz sevgililer günümüz vatana millete hayırlı uğurlu olsun ... Sevgiyle kal güzel arkadaşım..

Lúcia dedi ki...

Hello Nazli
I read your comment on my blog. Thank you so much. I am very proud of my painting and my drawing. I've started twwo years and half ago and even working all day, with a husband and two sons, and a home to administrate, I am still studying and enjoying it a lot. And still have the other blog with my friend Bia. We make ourselves all the stuff there. My day must have more hours...
Have a nice sunday, dear friend.
bye,
Lúcia

akçahan dedi ki...

El emeği göznuru hepsi Nazlıcığım... Güzel günler, Anneciğine selamlar..

Suzy dedi ki...

Bloğunuzu çok beğendim ve sizi bloğuma davet ediyorum. Davet oyunu için bloğuma buyurun. Davetiyenizi alın ve siz de davet edin. Mim gibi bişey anlıycağın. Hep böyle güzel yazılar yazman dileğiyle.

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım ,
çok teşekkürler ,
iyiyim ,kursa gidiyorum sergi için hazırlık yapılıyor geçen hafta astım kursu kermese gittim patchwork; harika idi bu hafta beni hoca iyi çalıştıracak görünüyor
bu arada bahar temizliği için geçmişler olsun
sevgilerimle