3 Ocak 2009

Bebek Örgüleri

Yeni yıla girerken bilgisayarım kafayı yedi, uzun uğraşlardan sonra düzelmeyince formatlandı yeniden. Tabi bu arada birçok şey silindi. Arşivimdeki fotoğrafları flash diske aldım ama henüz düzenleyemedim. Nette sörf yaparken yakaladığım bu şirin bebek örgülerini sizinle paylaşmak istedim. Bebek deyince aklımı kaybediyorum, öyle ki tv'de reklamlarda görülenleri bile uzaktan uzağa içime koyasım geliyor. Yiğenlerim büyüdü, biran evvel evlenseler de bizim evler de şenlense diyorum da zor biraz şimdilik. Neyse dağıttım yine ben, kafanızı şişirmeyeyim. Hadi siz şu güzelliklere bir bakın. Mutlu bir hafta olsun hepinize.























































7 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazlıcığım ne kadar tatlı şeyler bunlar. Hele pembe elbiseye bayıldım. Anneler miniklerine bu güzel kazaklardan örsünler. Ne çok yakışacaktır miniklerine.

Şirin dedi ki...

Herşeyin küçüğü her zaman daha sevimli:)) İşte bak ispatı... örgüde bile küçükler seviliyor. Tanrı sağlıklı uuzn ömür versin Nazlıcığım... İnşallah yeğenlerinin bebelerini büyütürsün. Bence sen şimdiden başla:)) Ben de mi başlasam ne:P

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım, bebiş olur da sevilmez mi, içine sokulası gelinmez mi a canım? Allah gönlüne göre versin, salla kucağında yeğentorunları canım, önce Allah iyilerle karşılaştırsın gençleri.İyi yazılar yazsın. Öptüm canım.

one ben bir sey dedi ki...

nazlışım,
Bebekler çokk tatlı oluyorlar seçiğin giysiler dünya şirini ,
yeğenlerine hayırlıu kısmetler ...
Adananın kurtuluşu kutlu olsun ...veeee
dağ eriği turşusu yayınladım ilk defa tattım tat muhteşem
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nazlıcığım yoğurtlu böreği sormuşsun, bu böreğe harç konulmuyor.

Marifetane hobi dedi ki...

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.Sensin mazlumun âhını işiten.Sensin zalimin zulmünü bilen.Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.Senin hesabındır tesellimiz.Bu mübarek gün hatırına Rabbim her ne derdiniz var ise her ne sıkıntınız var ise dermana,,huzura,,bolluğa,,berekete,,feraha,,şifaya,,afiyete çevirsin.Gönül dolusu dualar filistinime..Taşların bile arkasindaki yahudiyi ihbar edecegi o mübarek güne erisme duasiyla..HAYIRLI CUMALAR.

leyya dedi ki...

valla simitçileri bilmem deee benim artık aç kalmayacağım kesin gibi bişey))yine simit yapmak için kıvranıyorum Allahtan susam kalmamış evde))modellerin hepsi de çok şekerler..ama benim örgü kabiliyetim bunlara yetişmez sanırsam)