14 Nisan 2008

Kaneviçeler
















Sık sık yazamıyorum, farkındayım. Zamanı iyi planlar ve kullanırsan herşeyi yapabilirsin derler, sanıyorum ben iyi planlayamıyorum. Yetmiyor, hep bir sonraki güne sarkıyor yapacaklarım. Ben hoşgörünüze sığınıyorum. Hafta sonu ekstra birşeylerle uğraşmak iyi geliyor. Bu hafta da çay kahve kavanozlarımın ahşap kapaklarını fimo ile kapladım. Aşama aşama fotoğraflamayı çok istedim ama akşam çalıştığım için maalesef beceremedim, çektiklerim de iyi çıkmadı. Yukarıdaki ilk fotoğrafdaki gibi oldular, klasik görünümünden kurtuldular.
Arşivimde bekleyen kaneviçe, goblen örnekleri de ekledim. Belki birgün kullanmak üzere arşivinize almak istersiniz.Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

10 yorum:

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlım,
Anacım sen daha ne yapacaksın?..Koltuğunda bunca karpuzla koşuyorsun, seni kutluyorum.Saatlerin bereketi kalmadı diyor annem, Cemoş da dünya eksenindeki eğimden bahsediyor, değişmiş mi ne?... ama bir şeyler hep kısa geliyor bana da canım:)) Fimodan çok keyif aldığın belli, çok hoş olmuş kapaklar, keyifle kullan canım, ellerine sağlık. Güzel bir hafta diliyor, teyzemi seni öpüyorum
Sevgiyle kal

yıldız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yıldız dedi ki...

o yorumu silen bendim,yanlış bişey yazmıştım ondan,dediğim gibi sen zamanını çok güzel ayarlıyorsunki bak ortaya ne kadar güzel şeyler çıkyor,sana çok güzel bir hafta diliyorum.

yıldız dedi ki...

yok nazlı tepsilik değil o,tespiğlik.içine tespi koyuyorsun.bende ilk defa gördüm,değişik bişey,ipi kendinden pullu.

Serra dedi ki...

Hem calisip hem evin yukunu omuzlamak geriye kalan vakitte de birseyler yapmak daha ne olsun dememiz lazim ama yetmiyor. ne saatler gonlumdekilere yetiyor, ne yaptiklarim bana yetiyor. Iki arada bir derede.
Fimolar mutfak dekorunu degistirmek icin iyi fikir olabilir; kavanoz kapagi bulmasi kolay; farkli dizaynlar desenler calisip renk degisimi saglanir mutfakta.

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı zaman hiç yetmiyor zaten.fimolar harika olmuş sevgiler

Beyhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Beyhan dedi ki...

Nazlı'cığım,
Uzun zamandır uğrayamadım sizlere.Bende de bir tembellik var bugünlerde sorma...
Bu arada bana yorum yazmana engel olan şeyin ne olduğunu anlayamıyorum,bu yüzden kusuruma bakma oldu mu canım? Aynı şikayette bulunan birkaç kişi daha var ama bilemedim ne yapmam gerektiğini.Ayarlarıma bakıyorum her şey normal görünüyor.
Kaneviçe örnekleri güzel görünüyor.Bambaşaka bir zevk şu kaneviçe değil mi?
Öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel.
www.berrince.cm

one ben bir sey dedi ki...

NAZLIŞIM ,
MERHABALAR ADANAYA GELİDİM VE RÜZGAR GİBİ GEÇEREK İSTANBULA GERİ DÖNDÜM KIRKYAMA SERGİSİNE GİTTİM GÖZÜM SENİ ARADI AMA İŞTE ....
NEFİS GÖRÜNTÜLWR YAKALADIM OYALARLADA BAŞLADIM AMA NE SICAKTI YAW İNANILMAZ
FİMO ÇALIŞMAN ŞİRİN OLMUŞ YENİLERİNİ BEKLİYORUZ ARTIK BENDE PUNCH İŞİNE BAŞLADIM BAKALIM NE ŞİRİNLİKLER ÇIKARTACAĞIM :)))
BİR DOLUDA KEÇE MALZEMESİ ALDIM ONLARIDA YAYINLAYACAĞIM
NOT :SERGİ DAHA AÇIK FIRSAT BULURSAN GİT PİŞMAN OLMAZSIN
SEVGİLERİMLE