19 Mart 2008

Simli Nakışlar








Simli Nakışlar sevenler için eklediğim fotoğraflara baktığımda hazır örtüler bunların yerini tutarmı diye düşündüm kendi kendime. Son zamanlarda bildiğiniz gibi oldukça fazla seçenekte, renkte ve kalitede örtüler ucuz fiyatlarla satılıyor. Kumaşı, simi, ipliği derken elde yapılanlar hem çok maliyetli hem de çok emekli oluyor. Tercih sizin tabiki. Bu örnekler Kız Enstitülerinde, kurslarda yapılanlardan. Umarım seversiniz.

Ayrıca, Kandiliniz kutlu olsun, dilerim tüm dilekleriniz gerçekleşsin...

11 yorum:

NuR dedi ki...

Canım Nazlım,
Valla gerçekten de öyle şık ve öyle ucuz hazır örtüler görüyorum ki. Bazen yazık emeğe, uğraşmaya değmez diyorum. Hele Çin piyasasında el işi çok ucuz örtüler var. Ama senin paylaştığın örtülerin yerini tutmaz. Olgunlaşma ve kız enstitüleri nakışta fevkaledenin fevkinde:))) Ellerine sağlık genç kızlarımızın vede o değerli öğretmenlerin. Teyzemi ve seni öpüyorum canım
Sevgiyle kal

NuR dedi ki...

Haaaa unuttum canım, hayırlı Kandiller, teyzemin ellerinden benim için de öpersen sevinirim

one ben bir sey dedi ki...

nazlışım,
kurabiyem taşınmam dolayısıyla bırakmış olduğun nazik mesaj için çokk teşekkürler
ayrıca senin ve teyzeciğimin kandilinide kutluyorum
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nazlıcacım bizim burda okadar çok eliş yapılıyorki ben hayret ediyorum..(biz Bilecik li değiliz)
Herkesin elinde iş devamlı örüyorlar...Yani hazır almak yok....

Mevlid kandilin mubarek olsun....

Adsız dedi ki...

Nakışlara bayıldım....ne olursa olsun hazırlar elde yapılanların yerini tutmuyor, fiat bakımından daha ucuz olsalarda....

Mevlid kandilin mubarek olsun....

Admin dedi ki...

Nazlim o guzel kandil mesajin icin cok cok tesekkur ederim, biz burada genelde kandilleri kaciriyoruz, tanidik birileri soylemese haberimiz olmuyor.
bende senin ve anneciginin kandilini kutlarim canim, allah nice hayirli ve mutlu kandiller nasip etsin.
sevgiler...

yıldız dedi ki...

Sevgili nazlı nakışlar çok güzel.Kandilin mübarek olsun,sevgileirmle.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

El emeğinin yerini hangi hazır ürün tutabilir ki.. mücevher gibi görünüyorlar sanki. Yapanların ellerine, emeklerine sağlık.

Serra dedi ki...

O ucuzlar iki yikamada kendinden gecer, elisiyle hic bir olur mu? Senin de gecmis kandilin kutlu olsun.Iyi haftasonlari dilerim.

Adsız dedi ki...

sevgili nazlı çok değişik ve güzel ucuza satılan örtüler var. yapmaya değmez diye düşünülür. ama elde özenle yapılanları görünce aradaki fark anlaşılıyor.yapanların eline sağlık. sevgiler

Admin dedi ki...

CANIM NAZLIM
VALLAHI UTANA UTANA GELDIM SOYLEMEYE DE DILIM VARMIYOR AMA YINE BEN SOBELENDIM, BU SEFER KONU KISISEL DEGIL, SENDE IKI SATIR BIR SEYLER YAZARSAN COK SEVINIRIM CANIM, COOOK OPTUM SEVGILER.
not:KONU COCUK ISTISMARI, BENIM SAYFAMDA, BEKLERIM...