27 Şubat 2008

Tığ İşi Örgüler






Yavaş yavaş doğa kıpırdanmaya başladı, cemreler düşdükçe yazın gelmesi yaklaştı. Baharı erken yaşayalım diye renkli örtüler ekledim. En üstteki fotoğrafta bebek battaniyesi için iyi bir alternatif var. Tüm motifler kullanılmış, eğlenceli bir örtü. Sık iğne olarak ya da afgan tekniği ile örülebilir. Diğerleri ise çiçek motifleri ile oluşturulmuş, hafif, canlı, cıvıl cıvıl renklerle bezenmiş örtüler olarak özellikle baharda çok işe yarar. Dileğim gönlünüzdeki baharın hiç kışa dönmemesi. Sıcak, mutlu günler diliyorum herbirinize.

8 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Hem yapması hem kullanması zevkli şeyler aslında. Ben yeşilli beyazlıyı çok beğendim. Ne güzel günlük güneşlik havalar.. insanın kendini dışarılara atası geliyor.

Sevgiyle...

yıldız dedi ki...

Çok şeker örtüler bunlar,minik yeğenimede çok yakışır.o kadar çok güzel şeyler yayınlıyorsunki ne yapıcağımı şaşırıyorum,bu arada beni linklerine eklemişsin çok sevindim teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

İkinci resimdeki örtüyü çok begendim...:) örmeye çalışacagım değişik amaçlarlada kuulanılabilir diye düşünüyorum...:)
Paylaştıgınız için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Ben bu örgülerde baharı hissetim desem inanırmısınız...

Adsız dedi ki...

See HERE

NuR dedi ki...

Canım Nazlım, en üstteki modeli benim bebişler için hep niyetlendim, kısmet olmadı. Çok şeker, hepsi de çok güzel
Öptüm seni, teyzemi

Damak Tadı dedi ki...

Hepside çok güzeller Nazlışım,gönlüne sağlık..Bir ara tığ işi ile çok uğraşmıştım.Şimdi bana çok uzak kaldıkları kesin..))

Kocaman öpüyorum ve sevgilerimi göbderiyorum canım..

Mutlu,neşeli bir hafta sonu tatili diliyorum..

Sevgiler

Admin dedi ki...

CANIM NAZLIM, NE KAA ZEVKLISIN BE YAA,
VALLAHI BAYILDIM, HIC DAHA ONCE GORMEDIGIM ORNEKLER, EMEKLERIN ICIN TESEKKURLER CANIM,TORUN OLURSA BIR GUN, ILK ORNEGI YAPARIM, O DA BANA KONUSMAYA BASLAYINCA BUNUN ADI NE DIYE SORAR TEK TEK BEN ONA ISIMLERINI OGRETIRIM. ANINDA HAYALLERE DALDIM GORDUNMU:)))
CANIM SAGLIKLI VE NESELI BIR HAFTASONU DILERIM SANA VE AILENE.SEVGILERIMLE