28 Ocak 2008

Tığ İşi Örgüler







Yukarıdaki fotoğraflarda buluz, ceket ve şal olabilecek tığ işi örgüler var. Nedense tığ işi örgüleri hafif merserize ipliklerle yaz mevsimine yakıştırırım.Buradaki örneklerde oldukça kalın iplerle çalışılmış. Kimbilir içlerinden biri aradığınız örnektir, umarım faydalı olur. Mutlu bir hafta dileğiyle.

Netten Alınmıştır.

4 yorum:

one ben bir sey dedi ki...

Nazlışım,
Çok güzel ve zevkli örnekler bayıldım,
Keçe ile bir çalışma daha ekledim ,orijinal yünü için çarşıya inecektim bugün ama malum yağmur ama aklımda sesini duymak güzeldi
sevgilerimle

akçahan dedi ki...

Çok güzel modeller Nazlıcığım, ellerine sağlık.

NuR dedi ki...

Canım Nazlım, ne güzeller, ben tığ örgüleri çok sevdim valla, çabuk bitiyorlar da... Canım ben aşağıdaki linkten birini seçip bilgisayara yükledim, resimlerimi ordan yapıyor, sonra koyuyorum, naparsın... Sen de bir bak, yükle dursun masa üstünde
http://www.google.com.tr/search?q=free+batch+watermark+creator&hl=tr&start=0&sa=N

Admin dedi ki...

NAZLIM ICLERINDEN BIRI DEGIL HEPSI ARADIGIMIZ ORNEKLER, BAYILDIM PEMBENIN TUM TONLARI, COK HOS MODELLER. BU ISIN BIR KOLAYI CIKMAZMI ACABA BOYLE HEMEN BEGENDIGIMIZI ORUP GIYECEGIZ NE GUZEL OLUR. BIR GUN ODA CIKAR EMINIM.)))
CANIM SENNURUN BASINADA GELMIS BU KOPYALAMA ISI, ORADAKI YORUMUNU OKUDUM SENIN. SENNURU BILGIM SINIRLARI ICINDE BILGILENDIRDIM.
SAGLIKLI, HUZURLU GUNLER DILERIM NAZLICIM, SEVGILERIMLE...